Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven, neden Üç Kız Kardeş projesini kabul ettiğini açıkladı!

Berker Güven, neden Üç Kız Kardeş projesini kabul ettiğini açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş önümüzdeki hafta ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Küçük bir Ege kasabasında geçen sıcacık bir aile hikayesini anlatacak dizinin genç oyuncularından Berker Güven, kendisine gelen teklifler arasından Üç Kız Kardeş’i neden seçtiğini açıkladı.

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi 22 Şubat Salı akşamı Kanal D ekranından izleyiciyle buluşacak. Dizinin İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yanı sıra kadrosunda Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven yer alıyor.

En son Alev Alev dizisinde canlandırdığı İskender karakteriyle dikkatleri üzerine çeken son dönemin en başarılı genç oyuncularından Berker Güven, Üç Kız Kardeş’te ilçenin en zengin ailesinin oğlu Somer’i canlandıracak.

Berker Güven, neden Üç Kız Kardeş projesini kabul ettiğini açıkladı! 50

Vatanım Sensin ve ardından Zalim İstanbul dizisiyle kariyerinde yaptığı büyük çıkıştan sonra bu başarısını Alev Alev ile perçinleyen Berker Güven son dönemde çok popüler olması sebebiyle birçok dizi teklifi aldı. Ancak Güven seçimini Üç Kız Kardeş’ten yana kullandı. Yakışıklı oyuncu neden bu diziyi seçtiğini şu sözlerle anlattı:

“Bu dizide rol almayı istedim çünkü başrollerimiz kadın, yönetmenlerimiz kadın, yapımcımız kadın. Hikayemiz kadın merkezli bir hikaye. Bu projeyi seçmemde bunlar benim için belirleyici oldu.”

Çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin hikayesi 90’lı yıllarda geçiyor. Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.