Ana sayfa Sosyal Medya Böyle çirkinlik görülmedi! Esra Bilgiç uyarmıştı, Murat Yıldırım bu kez çileden çıktı!

Böyle çirkinlik görülmedi! Esra Bilgiç uyarmıştı, Murat Yıldırım bu kez çileden çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Ramo dizisinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç başrollerde yer alan iki isim olarak birbirlerine yakıştırılıyorlar. İki oyuncu, profesyonel olarak işlerini yapıyorlar ama dizinin bazı takipçileri, sosyal medyada akıl almaz mesajlarla iki oyuncuyu adeta çileden çıkardılar! Son olarak durum o kadar ileri boyuta gitti ki Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani’ye çirkin mesajlar atılmaya başlandı!

Ramo dizisi, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlamıştı. Önce Adana’da çekimleri başlayan dizi, yeni sezonda ise İstanbul’da çekilmeye devam etti. Dizide Murat Yıldırım Ramazan (Ramo) ve Esra Bilgiç de Sibel karakteri ile yer alıyor.

Hikaye gereği büyük bir aşk yaşayan Ramo ve Sibel’i oynayan iki ünlü isim, başarılı performanslarıyla ekran başındakileri de bu aşka inandırıyorlar. Güçlü oyunculukları ile dizinin reytinglerine de büyük katkı sağlayan ikiliye hayranları da övgü dolu yorumlar yapıyor.

Böyle çirkinlik görülmedi! Esra Bilgiç uyarmıştı, Murat Yıldırım bu kez çileden çıktı! 9

Ancak kantarın topuzunu kaçıranlar da yok değil! Dizideki kurgu hikayedeki çift ile gerçek hayattaki oyuncuları karıştıran, birbirinden ayıramayan kimi fanlar, oyuncuları rahatsız eden mesajları ile adeta çileden çıkardılar!

Üstelik durumu iyice abartıp, Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani’ye son derece can sıkıcı mesajlar gönderdiler. Sibel ve Ramo’nun sosyal medyada ‘Rambel’ olarak anıldığı biliniyor. Yıldırım’ın eşine gönderilen mesajlarda, bu etiket kullanılarak “Rambel aşına engel olma, aradan çık” diyerek hakaret dolu yorumlar yapılmakta.

Bir süre önce Esra Bilgiç, instagram sayfasından bu tür mesajlar gönderenlere bir uyarı yapmıştı. Ancak buna rağmen mesajların arkası kesilmeyince, Murat Yıldırım bu kez çok sinirlendi ve uzun bir yazı ile fanları bir kez daha sert bir dille uyardı!

Böyle çirkinlik görülmedi! Esra Bilgiç uyarmıştı, Murat Yıldırım bu kez çileden çıktı! 10

Yıldırım, yaptığı açıklamada diziye kadın oyuncu arayışında Esra Bilgiç’i tavsiye eden kişinin de eşi İman Elbani olduğunu belirtti ve ayrıca yaşadıkları özel duruma da vurgu yaparak eşinin 5 kez çocuk düşürdüğünü hatırlattı.

Murat Yıldırım, ‘bazı fanlara’ başlığıyla aşağıdaki mesajı paylaştı…

Böyle çirkinlik görülmedi! Esra Bilgiç uyarmıştı, Murat Yıldırım bu kez çileden çıktı! 11