Ana sayfa Sosyal Medya “Ya sen kocamsın ayıp!” Merve Dizdar, sosyal medyadan eşine böyle seslendi!

“Ya sen kocamsın ayıp!” Merve Dizdar, sosyal medyadan eşine böyle seslendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri ile çok konuşulmaya başlanan Merve Dizdar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Oyuncu, daha önce başka dizilerde de rol aldı ama ekranda en çok Gülben ile konuşuldu. Dizdar, başarılı oyunculuğu ile övgü toplarken, sosyal medyadan takipçi sayısını da gittikçe çoğaltıyor.

TRT1’de ekrana gelen dizinin son bölümündeki bir sahnede, annesi Hasibe’nin gelinliğini giyen Gülben’in kendi kendine neşe içinde konuştuğu o anlar izleyenlerin de hoşuna giden bir sahne oldu. Gülben, önce gelinlikle coşarken, daha sonra babasının gelmesiyle birlikte de hüzünlendiren anlar yaşattı.

Merve Dizdar, o sahnede hem hüzünlendirdi hem de güldürdü. Gelinlikle yer aldığı o sahneden pek çok paylaşım da yapıldı sosyal medyada. Bunlardan bir tanesi de Merve Dizdar’ın eşi Gürhan Altundaşar’dı…

Oyuncu, evlenememekten şikayet ettiği o sahneye atıfta bulunan eşinin paylaşımına “Ya sen kocamsın, ayıp ya” diyerek kahkaha emojelire ekledi.

Fanları tarafından farkedilen bu yanıt, sosyal medyada bir anda farkedilip yayılmaya başladı. Bir takipçisinin ‘Harikasınız siz’ diyerek yaptığı paylaşımı instagram sayfasından yayınlayan oyuncu da ‘Diyecek bir şey bulamıyorum’ sözleriyle topu eşine attı!

Bu arada oyuncunun bir arkadaşının yaptığı bir kolaj ise izleyenleri güldürdü! Merve Dizdar’ın dizideki gelinlikli hali ile, gerçek hayattaki nikahı sırasındaki fotoğrafı alt alta eklenmişti. Dizdar’ın duvağını açarak nikah sırasında ‘Evet’ dediği o anlara atıfta bulunan esprili paylaşıma Dizdar “Ya arkadaşıma bak ya, arkadaşımsın sen” notunu düştü…