Ana sayfa Sosyal Medya Hiç de masum değilsiniz! Masumlar Apartmanı’ndan çıkıp çi börek ve mantıya koştular!

Hiç de masum değilsiniz! Masumlar Apartmanı’ndan çıkıp çi börek ve mantıya koştular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, Salı akşamlarının yeni heyecanı oldu. Dizi, yayınlandığı her bölümü ile büyük bir ilgiyle takip edilmekte. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Masumlar Apartmanı’nın oyuncuları da diziyle birlikte çok daha fazla ilgi çekiyorlar. Bu isimler arasında dizide İnci’yi oynayan Farah Zeynep Abdullah ve Han’ı oynayan Birkan Sokullu da var.

İki oyuncu, dizide evli bir çifti oynuyorlar. Ekran uyumunu da yakalayan Sokullu ve Abdullah, iyi bir partner oldular. Aynı zamanda kamera arkasında da iyi anlaşıyorlar.

Dün akşam dizinin 24. bölümü yayındaydı. Yine merakla beklenen bir bölümdü ve heyecanla izlendi. Han ve İnci arasındaki gerginliğin dikkat çektiği bölüm sonunda ise ikilinin şaşırtan bir sahneleri ekrana geldi.

Han, geceleri çöp toplamaya çıktığı saklasa da İnci, onu takip ederek gerçeği öğrendi. Han ise onun kendisini takip ettiğini anlamış ve artık tüm gerçeği ona göstermekten çekinmiyordu.

Çöpten kağıt toplayan Han, gittiği bir sokakta İnci ile karşılaştı ve onun şaşkın bakışları arasında “Burası benim evim. Evime hoşgeldin İnci” dedi. İzleyici ekranda bu anları izlerken, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah da çi börek ve mantı partisi veriyordu!

Farah Zeynep Abdullah, diziyi izleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı ve muhtemelen set çıkışı Birkan Sokullu ile gittikleri bir mekandan fotoğraflar yayınladı.

Birkan Sokullu’nun iştahla çi börekleri yediği görülürken, masadaki mantıyı da gösterdi Farah Zeynep Abdullah. Bu paylaşım görenlere ‘Hiç de masum değilsiniz’ dedirtiyor!

İşte o anlardan kareler…

Hiç de masum değilsiniz! Masumlar Apartmanı'ndan çıkıp çi börek ve mantıya koştular! 10

Hiç de masum değilsiniz! Masumlar Apartmanı'ndan çıkıp çi börek ve mantıya koştular! 11

Hiç de masum değilsiniz! Masumlar Apartmanı'ndan çıkıp çi börek ve mantıya koştular! 12

Hiç de masum değilsiniz! Masumlar Apartmanı'ndan çıkıp çi börek ve mantıya koştular! 13