Ana sayfa Sosyal Medya Bu beni çok incitiyor Hande Doğandemir kilo eleştirilerine bambaşka bir noktadan yaklaştı!

Bu beni çok incitiyor Hande Doğandemir kilo eleştirilerine bambaşka bir noktadan yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı ile birlikte “Daha İyi Bir Yarın” isimli sinema filminin çekimleri için Gökçeada’da bulunuyor. İki genç oyuncunun zorlu sahnelerde yer aldığı çekimlerden görüntüler de tv100 kamerasına yansıdı.

Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı ile iyi bir partner oldu ve birlikte sahnelerinde de çok eğlendiklerini iyi bir işin ortaya çıkmakta olduğunu söyledi. Oyuncu, tatil yaptığı günlerde basına yansıyan ve kilo aldığı ile ilgili eleştirileri de içeren fotoğraflardan rahatsız olduğunu da söyledi.

Oyuncu, “Ben her türlü bedene sahip olabilirim. Ama bunun ayıp ya da utanılacak bir şeymiş gibi davranılması beni inciten taraf. Çünkü bunu yaşayan tek kadın ben değilim. Bunları gören binlerce genç kız var ve maalesef kendilerini bu yüzden değersiz buluyorlar. Ben göz önünde olan birisi olarak burada hedef tahtası olarak seçilebilirim. Ama arkamda yüzlerce genç kız var. Ve bedenleri yüzünden kendilerini değersiz hissedebilirler. Bu beni çok incitiyor” diye konuştu.

Bu beni çok incitiyor Hande Doğandemir kilo eleştirilerine bambaşka bir noktadan yaklaştı! 7

Kilolu olarak görüntülenmenin kendisinin umurunda olmadığını, sadece aynı durumda olan genç hemcinslerinin kendilerini değersiz hissetmelerine üzüleceğini anlatan Hande Doğandemir, ayrıca bazı rahatsızlıklar geçiriyor olabileceğine de vurgu yaptı.

“Açıkçası bunların hiçbirisi benim umurumda değil” diyerek net bir tavır takınan oyuncu, yaptığı işe engel bir durum olmadığının da altını çizdi.

Hande Doğandemir, kilolu olmadığını bildiğini de ifade etme ihtiyacı hissetti. Oyuncu, bedeni yüzünden hor görülme konusunun bir kadın olarak kendisini kırdığını anlattı.