Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in deprem sonrası üretmenin iyileştirici gücüne sığındı!

Hande Doğandemir’in deprem sonrası üretmenin iyileştirici gücüne sığındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgede yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük çabalar ortaya koydu. Hem maddi hem manevi anlamda depremzedelere yardıma koşan oyuncu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da birçok eleştiride bulundu.

Sisteme yönelik eleştirilerin yanı sıra, deprem bölgesinde yaşananların acılarının sarılması için yardım faaliyetlerini de öne çıkartan mesajlar veren ünlü oyuncu, yeniden sahnelere dönmenin de heyecanını yaşıyor.

Aytaç Şaşmaz ve Levent Can ile birlikte Eksik isimli tiyatro oyununa başlayan Hande Doğandemir, arkadaşları ile çok iyi bir uyum da yakaladı. Instagram hesabından paylaşım yapan ve farklı fotoğraflarla hayranlarına mutlu anlarını gösteren oyuncu, şu mesajı verdi:

“‘Eksik’ dün prömiyerini yaptı bu albüme sığdıramayacağım kadar güzel anlarımız oldu bu güzel ekibin her birine iyi ki. Çok zordu devam etmek hepimiz için ama birbirimizden güç aldık sanatın sahnede olmanın üretmenin iyileştirici gücüne sığındık bundan sonra da hep beraber her şeyin üstesinden gelebileceğimizi biliyorum.. Dün bizi yalnız bırakmayan tüm seyircimize teşekkürler oyunumuzun tüm geliri depremzede çocuklarımız için bağışlandı.”

Hande Doğandemir'in deprem sonrası üretmenin iyileştirici gücüne sığındı! 8

Ünlü oyuncu deprem felaketinin ruhunda bıraktığı izlerle yazdığı bu mesaj ile üretmenin verdiği iyileştirici güce sığındığını ifade ediyor.

Ayrıca elde edilen tüm gelirin depremden etkilenen çocuklar için bağışladığını da anlatan Hande Doğandemir, her birlikte olunursa her türlü zorluğun üstesinden gelineceğini de anlatmış oldu.

Hande Doğandemir'in deprem sonrası üretmenin iyileştirici gücüne sığındı! 9