Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir, yaz moduna kendisini uydurdu!

Hande Doğandemir, yaz moduna kendisini uydurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yaz dönemini dinlenerek ve arkadaşları ile tatil yaparak geçiriyor. Ünlü oyuncu, kış sezonunda tiyatro oyunuyla sahnelerde yer aldı, ayrıca yaza girmeden önce de “Daha İyi Bir Yarın” isimli sinema filminde rol almıştı.

Ünlü oyuncu, 2022 – 2023 sezonunun başlarında yayınlanan Hayat Bugün isimli dizide başrolde yer almış ama proje beklenen ilgiyi görmeyince, düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırılmıştı.

Oyuncu yaz döneminden sonrası için şunları söyledi: “Tiyatro devam edecek. Yazdan hemen önce bir film çekmiştim, festival yolculuğu başlayacak. Sezonda da bakacağız.”

Yurt dışına yakın bir kız arkadaşı ile gideceğinden de bahseden oyuncu, ayrıca kış sezonu için henüz bir projesinin olmadığını da ifade etti.

Aşk konusunda yalnız bir dönemde olduğunu ifade eden oyuncu, hayatında bir ilişkinin eksikliğini hissetmediğini de söyledi.

Hande Doğandemir, “Şu an ben hayatımdan çok mutluyum. Bir gün hayatımda birisi olursa siz de görürsünüz. Ben bunu saklayan birisi değilim” diye konuştu.

Yaz dönemini evde geçirdiğini, ailesi ile birlikte olmaya özen gösterdiğini belirten oyuncu, keyfinin yerinde olduğunu ve dinlenme sürecinin sürdüğünü belirtti.