Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlay Erkök’ün Hercai’den sonraki rotası dijital ama gönlü televizyonda!

İlay Erkök’ün Hercai’den sonraki rotası dijital ama gönlü televizyonda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaren karakterini canlandırdığı Hercai dizisiyle öne çıkan isimlerden birisi de İlay Erkök oldu. Ahmet Kayakesen ile çok iyi uyum yakalayan oyuncu 3 sezon süren Hercai’den sonra yeni projeler için hazırlık yapıyor.

Görüştüğü bazı yapımlar olduğunu ve bazılarının tam olarak netleşmediğini anlatan İlay Erkök, bazen Ahmet Kayakesen ile birlikte yer alacakları işlerle ilgili görüşmeler de olabildiğini ifade etti.

İlay Erkök, “Görüştüğümüz var.İkimizin de. Hatta bazen aynı projelerde bile görüştüğümüz oluyor. Daha netlenmeden bir şeyler söylemek doğru olmaz. Bir tane ben internet dizisine bir şey yapacağı” diye konuştu.

Dijital ve televizyon ayırımının olmadığını anlatan İlay Erkök, daha çok televizyon projelerinde bulunmayı arzu ettiğini de anlattı. Oyuncu, “Ekran önünde yani, daha çok ailemin izleyeceği yani beni izleyebilecek diğer kesimdeki insanları da unutmak istemiyorum. Onların da beni izleyebilecekleri bir projeyle de televizyona dönmek istiyorum” şeklinde konuştu.