Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in yeni projesi hayranlarını şaşkına çevirecek!

Hande Doğandemir’in yeni projesi hayranlarını şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir yer aldığı diziler ve sinema filmleri ile etkileyici bir kariyer yarattı. En son Hayat Bugün isimli televizyon dizisinde Derin karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu, dram projelerinin aranılan kadın oyuncularından birisi olarak biliniyor.

Son dönemde dizilerinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan Hande Doğandemir, geçen sezon tiyatro oyunuyla da sahnede hayranlarının karşısına çıkmıştı. Oyuncu, yeni sezonda da Timsah Ateşi isimli tiyatro oyununa devam edeceğinin mesajını verdi.

Ünlü oyuncu, ayrıca yeni bir sinema filmi için de sete çıktı. Buğra Gülsoy ve Seçkin Özdemir gibi iki etkili isim ile birlikte Yaren Leylek isimli sinema filminin başrolünde bulunan Hande Doğandemir, çok özel bir sinema filminde rol alacak.

Yaren adlı Leylek ile balıkçı Adem’in hikayesinin sinemaya taşınacağı proje için çok heyecanlı olan oyuncu, şunları söyledi: “Çok harika bir ekip, harika bir cast, şahane bir yönetmen ile tatlı bir senaryo ile sete gireceğiz, çok heyecanlıyım. İşimle aşk yaşıyorum. Bir yandan oyun var, yeni sezonda devam edeceğiz. Çalışırken mutlu olan bir insan olduğum için keyfim yerinde.”

Fotoğraf sanatçısı Alper Tüydeş’in Bursa Karacabey ilçesinde görüntülediği balıkçı Adem Yılmaz ile 12 yıldır dostluk kurduğu leyleğin hikayesinin sinema versiyonunun da ilgi görmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde filmin ekibi Bursa’da çekimlere başladı. Filmin Kasım ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Masalsı bir dostluk hikayesinin anlatılacağı filmin yönetmeni ise Onur Uzun oldu.