Ana sayfa Dizi Haberleri Bu haber Gönül Dağı izleyicilerini çok sevindirecek!

Bu haber Gönül Dağı izleyicilerini çok sevindirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT 1’in sessiz ve derinden ilerleyen dizisi Gönül Dağı, ilk sezonuyla o kadar sevildi ki kendine özgü bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi sezon finali yaptı. Eylül ayında yayınına devam edecek.

Bu arada çok sevilen dizinin hayranlarını çok sevindirecek bir gelişme yaşandı. Gelişme, sezon finalinde herkesin kitlendiği Elif ve Serdar’ın aşkıyla ilgili. Dizinin sezon finali bölümünde Serdar bir mektup yazarak Elif’i ve diziyi terk etmişti. Bu durum da dizinin hayranlarını bir hayli üzmüştü.

Böyelece Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş de diziden ayrılmıştı. Ancak TV 100’ün haberine göre yapımcılar fikir değiştirdi ve Utku Ateş’in, yani Serdar’ın diziye devam etmesine karar verdi. Bu da demek oluyor ki Serdar ve Elif aşkı yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.

Bu haber Gönül Dağı izleyicilerini çok sevindirecek! 4

İddiaya göre bu karar izleyicilerin yaptığı yoğun baskı üzerine alındı. Ancak tüm bu iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yok. Dizinin hayranları şimdi bu haberin doğru çıkmasını umuyor.

Bu haber Gönül Dağı izleyicilerini çok sevindirecek! 5

Başarılı oyuncu Utku Ateş, halen transfer olduğu Cam Tavanlar dizisinde İskender karakterini canlandırıyor. Yakışıklı, çapkın ve yetenekli bir şef olan İskender, aynı zamanda Leyla karakterinin de arkadaşı ve ona da büyük hayranlık besliyor.

Yakışıklılığıyla dikkat çeken oyuncunun hayranları Utku Ateş’in daha fazla görünür olmasını istiyor. 1989 doğumlu oyuncu Utku Ateş, yeniden Gönül Dağı dizisine dönüp dönmeyeceği şimdi hayranları tarafından en çok merak edilen konu.