Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’nun Bahar’ı Pelin Akil’in adresi değişti! İşte yeni adresi!

EDHO’nun Bahar’ı Pelin Akil’in adresi değişti! İşte yeni adresi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın uzun soluklu dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir oyuncusunu başka bir diziye kaptırdı. 2015 yılından bu yana yayınlanan dizide Bahar Sincanlı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pelin Akil farklı bir projede yerini aldı.

Yetenekli oyuncu yeni sezonda büyük bir iddiayla başlayacak Barbaroslar dizisine transfer oldu. Oyuncunun yeni dizide canlandıracağı karakterle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı dizi çok büyük prodüksiyonuyla, iddialı hikayesi ve oyuncularıyla dikkat çekiyor. Uzun süre ön hazırlıkları yapılan dizi için yurt dışından uzman ekipler de getirilmişti.

EDHO'nun Bahar'ı Pelin Akil'in adresi değişti! İşte yeni adresi! 7

Dizinin deniz çekimleri devam ederken ilk fragmanı da birkaç gün önce yayınlandı. Dizinin ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan fragman, projenin daha şimdiden tam not almasını sağladı.

Payitaht Abdülhamid dizisini uzun süre yönetem Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin açık deniz sahnelerinin çekimleri için Marmaris ve Antalya dolaylarında çekimler gerçekleştirildi ve ortaya görsel zenginliği çok yüksek görüntüler çıktı.

Dizide bugüne kadar ismi kesinleşen oyuncular, Pelin Akil’in yanı sıra Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Yiğit Özşener, Gülcan Arslan ve Melis Babadağ oldu.