Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu çok iddialı bir projeyle geliyor!

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu çok iddialı bir projeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların en yetenekli oyuncularından Rıza Kocaoğlu, canlandırdığı her karakterin altından başarıyla kalkan bir aktör. Kocaoğlu, son olarak Show TV dizisi Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteriyle izleyicilerin kalbinde yer etmişti.

Rıza Kocaoğlu Çukur’da sokaklarda çöp toplayarak hayatını sürdürmeye çalışan otizmli Aliço karakterini canlandırmıştı. Dizide başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Rıza Kocaoğlu şimdi yepyeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Kocaoğlu’nun rol alacağı dizi Netflix’te yayınlanacak. Başrolünde, son olarak Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterini canlandıra Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı dizinin adı Another Self olacak.

Son olarak Mucize Doktor’da izlediğimiz Seda Bakan da dizide Leyla isimli bir karaktere hayat verecek.

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu çok iddialı bir projeyle geliyor! 7

Diziye katıldığı kesinleşen diğer isimler de çok iddialı. Bu isimlerden biri Serkan Altunorak. Uzun süredir ekranlarda olmayan Altunorak, en son yine Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisinde rol almıştı.

Another Self dizisine katıldığı açıklanan son isi ise Fırat Tanış oldu. Her zaman canlandırdığı sert karakterlerle tanıdığımız Tanış, en son İstanbullu Gelin’de canlandırdığı Adem karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaristliğini Nuran Evren Şitin üstlendiği Another Yet, üç kadının hikayesini anlatacak.