Ana sayfa Dizi Haberleri Bu iddia çok konuşulur! Yargı’daki başarısının ardından Pınar Deniz’e hayatının teklifi geldi!

Bu iddia çok konuşulur! Yargı’daki başarısının ardından Pınar Deniz’e hayatının teklifi geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı’nın, Kanal D’nin bu sezon en iyi yeni dizisi olduğu artık herkes tarafından kabul edildi. Sema Ergenekon’un ortaya çıkardığı müthiş senaryo ve Pınar Deniz’in kendini aştığı oyunculuğu diziyi zirveye taşıdı. Yargı, Pınar Deniz için de kariyerinin dönüm noktası oldu.

Yargı, oya gibi işlenmiş senaryosuyla yurt dışında çekilmiş birçok diziye taş çıkartacak nitelikte bir yapım. Yüzde 100 yerli olması da gerçekten gurur verici. Olağanüstü bir şekilde ortaya çıkarılmış senaryoya bir de müthiş oyunculuk performansları eklenince Yargı bu sezonun en başarılı işi olmayı başardı.

Yargı dizisinde her oyuncunun performansı takdire şayan. En dikkat çekenlerden biri de Ceylin karakterini canlandıran başrol oyuncusu Pınar Deniz. Genç oyuncu henüz kariyerinin başında olmasına rağmen rol aldığı her yapımla başarıdan başarıya koşuyor.

Bu iddia çok konuşulur! Yargı’daki başarısının ardından Pınar Deniz’e hayatının teklifi geldi! 7

Ortaya atılan bir iddia Pınar Deniz’in kariyerinde çok önemli bir noktaya geldiğine işaret ediyor. Bu iddiaya göre Pınar Deniz, Yargı dizisindeki başarısının ardından uluslararası dijital bir platformdan teklif aldı.

Yine iddiaya göre eğer Pınar Deniz bu teklifi kabul ederse Yargı sezon sonunda sona erecek. Bu iddia eğer doğruysa Yargı hayranları bir hayli üzülecek. Ancak Pınar Deniz için de kariyerinin dönüm noktası olacak.

28 yaşındaki oyuncu oyunculuğa ilk olarak 2014 yılında çekilen Sil Baştan dizisiyle adım atmıştı. Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle kariyerinin çıkışını yaşamıştı. Aşk 101’le başarısını bir adım ileriye götüren Pınar Deniz, Yargı dizisindeki başrol karakteriyle oyunculuğunun zirvesine ulaştı.