Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın iki ünlü oyuncusu yeniden bir arada!

Bir Zamanlar Çukurova’nın iki ünlü oyuncusu yeniden bir arada!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta oyuncu Vahide Gördüm 3 yıl önce ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıktı.

Dizide 2 sezon boyunca ‘Hünkar’ karakterini canlandıra oyuncu bu rolüyle gönüllerde taht kurdu. Geçtiğimiz yıl diziye veda eden Vahide Gördüm bir süredir ortalarda görünmüyordu.

Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmasından sonra, bir başka usta oyuncu Nazan Kesal,  ‘Sevda’ karakteriyle diziye dahil oldu. Nazan Kesal da geçtiğimiz sezon diziye veda etti.

Farklı zamanlarda aynı dizide rol alan ve iki yakın dost olan Vahide Gördüm ile Nazan Kesal ikilisi bir araya geldi. Nazan Kesal, bu anları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

İkiliye Nazan Kesal’ın eşi oyuncu Ercan Kesal da eşlik etti. Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Vahide ile İstanbul’ da Bir akşam vakti’ yazdı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki ünlü oyuncusu yeniden bir arada! 8

İkiliyi bir arada gören hayranları mest oldu. Nazan Kesal’ın paylaşımına takipçileri tarafından pek çok yorum yapıldı. Takipçilerinin bir çoğu Nazan Kesal’a, ‘Bu kadar güzel fotoğrafı bizimle de paylaştığınız için çok teşekkür ederiz’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki ünlü oyuncusu yeniden bir arada! 9

İki usta oyuncunun keyifli halleri hayranlarını da çok mutlu etti. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolleri sona eren iki oyuncu da şu an ekranlarda yok. Nazan Kesal,’Yaralarım Aşktandır adlı tek kişilik oyunuyla tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor.