Ana sayfa Sosyal Medya Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra Pelin Karahan yeni proje heyecanı yaşıyor!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra Pelin Karahan yeni proje heyecanı yaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan, iki sezon boyunca rol aldığı ve TRT1 ekranlarında sevilerek izlenen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin çekimlerini tamamladı. Oyuncu dizi için bir süredir Kıbrıs’ta bulunuyordu.

İlk sezonu ilgiyle izlenen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yeni sezonda izleyici kaybı yaşadı ve reytingleri düşük gelmeye başladı. 31 bölüm sürmesi planlanan Kıbrıs’ta yapılan dizinin çekimlerinin tamamlandığı ortaya çıktı.  Pelin Karahan da instagram paylaşımıyla ekip arkadaşlarına veda etti.

Güzel oyuncu şu sıralar beyaz perde heyecanı yaşıyor. Oyuncunun baş rolünde yer aldığı, yönetmenliğini ise Emre Kavruk’un yaptığı Dalgalar ve İzler filmi 24 Aralık günü vizyona girecek. Filmin galasına hazırlanan Pelin Karahan bu anları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra Pelin Karahan yeni proje heyecanı yaşıyor! 9

Dalgalar ve İzler filmi, bir başlarına hayatta kalma mücadelesi veren Suna ve kızı Funda’nın hikâyesini anlatıyor. Senaryosunu Yasemin Zorlu ile Ayhan Zorlu’nun kaleme aldığı dram türündeki filmde Pelin Karahan’a Cem Zeynel Kılıç, Meral Çetinkaya, Goncagül Sunar, Hülya Duyar eşlik ediyor.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra Pelin Karahan yeni proje heyecanı yaşıyor! 10

Filmin konusu kısaca şöyle; Kocasının ölümünden sonra Suna ve kızı Funda’nın hayat sınavı başlar. Anne kız yaşam otobüsüne binmiş her durakta darbe almışlardır. Bir türlü ikna edilemeyen ablası, zorluklar içerisindeki annesi bile onlara çare olamaz. Suna, varlıklı olduğu dönemde aldığı eşyalarını satarak ayakta kalmaya çalışır. Son durakta neler olacağını onlarda bilmeden yol almaya devam ederler. Dalgalar, anne ve kızının yaşadığı kötü izleri silmeye yetecek midir?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra Pelin Karahan yeni proje heyecanı yaşıyor! 11

Dalgalar ve İzler filmi fragmanı;