Ana sayfa Dizi Haberleri Bu reytingin anlamı şu; Aşkın Tarifi zincirlerini koparttı, engelleri yıktı geçti!

Bu reytingin anlamı şu; Aşkın Tarifi zincirlerini koparttı, engelleri yıktı geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Aşkın Tarifi isimli Kanal D’nin yazlık dizisinin 3. bölümü öyle başarılı sonuçlar aldı ki, şimdiye kadar yayınlanan tüm yaz dizilerinin en iyi reytingleri geldi… Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı dizinin ilk iki bölümü beklenen çıkışı yapamaması ile dikkat çekmişti.

Eğlenceli hikayesi ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesi kazanan dizi, özellikle de sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Aşkın Tarifi, ilk iki bölümü ile yapamadı ama 3. bölümü ile 21 Haziran akşamı müthiş bir reyting sıçraması yaparak zincirlerini kırdı.

Dizi tüm akşam öyle bir sıçrama yaptı ki, şimdiye kadar yayınlanan yaz dizileri arasında bu oranlara ulaşan yok.Ortalamanın üzerine çıkan reytingler, kış sezonu yapımlarından bazılarının bile elde edemediği oranlar oldu. Tüm kişilerde günü beşinci kapatan dizi, AB’de 2. olarak önemli bir başarı elde ederken, ABC1’de de 3.’lük geldi. Özellikle tüm kişilerdeki güçlü çıkış, sonraki bölümler için de umut vericiydi.

Yaz dizilerinin bu sezon bir hayli başarılı olması da dikkat çekiyor. Aşkın Tarifi, izleyicilere hem romantizm sunuyor hem de eğlence vaat ediyor. Ayrıca yemek kültürünün faklı örnekleri sergileniyor ve bazı yemek tarifleri de dizide dile getiriliyor.

Aşkın Tarifi 4. bölümü ile birlikte 28 Haziran pazartesi akşamı ekranda olacak ve bu yüksek reytinglerin devam edip etmeyeceği de takip edilecek. Dizinin daha geniş izleyiciye ulaşması için önünde hiçbir engel de yok.

Aşkın Tarifi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Naz’ın kafası karışıyor! Taylan’ın evlenme teklifi Naz’ın kafasını oldukça karıştırmıştır. Fırat’a olan hislerini de çözmeye çalışan Naz, hayatı için en doğru kararı vermeye çalışır.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!