Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra İbrahim Çelikkol yeniden ekrana dönüyor mu?

Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra İbrahim Çelikkol yeniden ekrana dönüyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile birlikte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrolünde yer alan İbrahim Çelikkol, mükemmel bir oyunculuk sergiledi. Mehdi karakterini çok başarılı şekilde canlandıran usta oyuncu, son dönemin öne çıkan isimlerinin başında geliyor. İbrahim Çelikkol hem yetenekli hem de saygılı ve samimi birisi.

Sadece oyunculuk yetenekleri ile değil, karakter özellikleri ile de çok sevilen bir aktör… İbrahim Çelikkol’a dizi yapımcılarından üst üste teklifler geldiği ortaya çıktı. Türk dizi yapımcıları ünlü oyuncuya proje kabul ettirmek için çaba harcıyor.

Ancak oyuncu iyi bir senaryo ve derinlikli bir karakter olmadığı sürece bir diziyi kabul etmez.
Oyuncunun, çok başarılı sonuçlar alan Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için ismi konuşuluyor. Ancak bu karakter için başka isimler de var. Şimdilik kimin Hayri olarak ekranda olacağı belli değil. İbrahim Çelikkol’un adı da geçmişti ama bir gelişme olmadığını belirtelim.

Ayrıca Kral Kaybederse isimli yeni bir dizi hazırlanıyor. Bu dizinin başrol erkek oyuncusunun da İbrahim Çelikkol olma ihtimali var. Oyuncuya bir teklif yapıldığına yönelik kulis bilgileri var. Ancak net bir durum yok. Zaten Çelikkol da henüz bir anlaşma yapmadığını açıkladı.

İki önemli dizide ismi geçen İbrahim Çelikkol, henüz bir anlaşma yapmadığını ve gelen projeleri değerlendirdiğini söyledi. Oyuncu, eşi ve oğlu ile birlikte dinleniyor. Kuş Uçuşu isimli 8 bölümlük Netflix dizisini de çekecek olan Çelikkol, bir de açıklama yaptı.

Bazı projeler için görüşme halinde olduğunu anlatan İbrahim Çelikkol, şu sözleri söyledi: “Bir iki proje için görüşmelerim var. Henüz görüşme aşamasındayız. Ama daha netleşen bir şey olmadı. Projeler içinde televizyon da var, sinema filmi de var. Değerlendireceğim.”