Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Ramo sonra Kırmızı Oda derken, Yiğit Özşener durmak bilmeden yeni diziye başlıyor!

Önce Ramo sonra Kırmızı Oda derken, Yiğit Özşener durmak bilmeden yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü karakter sunumları ile ekranın aranılan isimlerinden birisi de Yiğit Özşener. Son dönemde oyuncu yoğun bir çalışma programı içinde bulunuyor. 2000’li yılların başından itibaren dizilerde izlediğimiz oyuncu, birbirinden farklı karakterlere büründü.

Üzgünüm Leyla dizisinden, Dudaktan Kalbe’ye ardından Ezel’in Cengiz karakterinden, Cesur ve Rıza’nıın Rıza’sına kadar birçok rolle akıllarda kaldı. Yiğit Özşener son dönemde de bir çok projeye imza atan isimler arasında bulunuyor. Kaybedenler Kulübü filmi ve Hatıra Fotoğraflar filmleri, Bozkır dizisinin yanı sıra son iki sezona damga vuran Ramo’da Yiğit Özşener ismi vardı.

Yavuz karakteri ile Ramo dizisinde etkileyici bir rolde yer alan oyuncu, sonrasında ise Kırmıız Oda dizisinde Zafer karakteri ile yine hayranlarını mest etti. Kanlı Yayın dizisindeki Nejat karakteri için de anlaşan oyuncu, şimdi ise TRT1’in yeni sezondaki en önemli projesi ile sözleşti.

Önce Ramo sonra Kırmızı Oda derken, Yiğit Özşener durmak bilmeden yeni diziye başlıyor! 7

Barbaroslar isimli yeni TRT1 dizisinde Yiğit Özşener ismi de gündemde. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu da ekibe katılmış durumda.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi muhteşem bir prodüksiyona sahip. Dizinin kadrosuna Pelin Akil, Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’ın katıldığı da belirtiliyor.