Ana sayfa Dizi Haberleri Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Şeref Meselesi’nden yurt dışı başarısı! Yine yayınlanacaklar!

Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Şeref Meselesi’nden yurt dışı başarısı! Yine yayınlanacaklar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısı artık tüm dünya tarafından biliniyor. Dünyanın dört bir köşesindeki onlarca ülkede yayınlanan Türk dizileri izlenme rekorları kırıyor. Yıllar önce yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Şeref Meselesi dizileri de yurt dışında sıra dışı bir başarıya imza attı.

Türk dizilerinin yıllar önce başlayan yurt dışı macerası her yıl başarısını katlayarak devam ediyor. Türk dizileri bugün dünyanın en çok ilgi gören yapımları oluyor. Yayınlandıkları ülkelerde izlenme rekorları kıran dizilerimizin oyuncuları da dünyanın dört bir yanından hayran ediniyor.

Dizilerimizin yurt dışındaki başarısına ilişkin her gün yeni bir haber geliyor. Ancak Türkiye’de yıllar önce yayınlanan iki dizi, Şeref Meselesi ve Bu Şehir Arkandan Gelecek çok farklı bir başarıya imza attı. Buna göre Şeref Meselesi daha önce yayınlandığı Ekvador’da, Bu Şehir Arkandan Gelecek de daha önce izleyiciyle buluştuğu Fransa’da o kadar çok izlendi ki yayıncı kanallar bu iki diziyi bir kez daha ekrana getirmeye karar verdi.

Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Şeref Meselesi'nden yurt dışı başarısı! Yine yayınlanacaklar! 7

Her iki dizinin de başrolünde yer alan Kerem Bürsin, yurt dışında milyonlarca hayrana sahip bir oyuncu. Bürsin özellikle, Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı ile yurt dışındaki hayran sayısını katlamayı başardı.

Başrollerinde Kerem Bürsin’in yanı sıra Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı’nın yer aldığı Şeref Meselesi, 2016 yılında 26 bölüm olarak Kanal D’de yayınlanmıştı. Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören dizi, bir İtalyan yapımından uyarlamaydı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde ise Kerem Bürsin’e Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun ve Defne Kayalar eşlik etmişti. Ay Yapım tarafından çekilen dizi ATV’de yayınlanmıştı. Bu Şehir Arkandan Gelecek, Şeref Meselesi 20 bölüm olarak yayınlanmıştı.