Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik sette nasıl El Kızı oldu?

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik sette nasıl El Kızı oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin iki sezondur ekranlara gelen ve reytingleriyle yüz güldüren dizisi Camdaki Kız’da heyecanın dozu her hafta artarak devam ediyor.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’na Devrim Yakut, Enis Arıkan, Nur Sürer, Hande Ataizi, Tuğrul Tülek, Tamer Levent, Selma Ergeç ve Şerif Erol’un da aralarında bulunduğu tecrübeli oyuncuların eşlik ettiği Camdaki Kız reytinglerini her hafta daha üst seviyeye taşıyarak başarısını sürdürüyor.

Bu sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olan Camdaki Kız’da ‘Nalan’ karakterini canlandıran ve her bölümde izleyiciye farklı duygular yaşatan Burcu Biricik instagram hesabından da sık sık dizi setinden paylaşımlar yapıyor.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik sette nasıl El Kızı oldu? 9

Genelde esprili paylaşımlarıyla dikkat çeken Burcu Biricik instagram hesabının story kısmından yaptığı son paylaşımıyla yine takipçilerini güldürdü.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik sette nasıl El Kızı oldu? 10

Camdaki Kız’da evin damadını canlandıran Tuğrul Tülek ile fotoğrafını paylaşan Burcu Biricik, El oğlu ve El kızı yazdığı eğlenceli paylaşımıyla, oyuncu arkadaşlarıyla çalışırken aynı zamanda eğlendiklerini de gözler önüne serdi.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik sette nasıl El Kızı oldu? 11

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız milyonları etkileyen hikayesiyle her perşembe kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.