Ana sayfa Dizi Haberleri Bugün Doğduğun Ev Kaderindir yayınlanacak mı, Sadakatsiz yeni bölümü var mı?

Bugün Doğduğun Ev Kaderindir yayınlanacak mı, Sadakatsiz yeni bölümü var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının Ocak ayının başlarında 2-3 hafta dizilerine ara vermesi durumu geçtiğimiz sezonlarda yaşanıyordu. Ancak bu sezon farklı bir uygulama var. Bazı diziler hiç ara vermez iken, bazıları bir bölüm, bazıları ise en fazla 2 bölüm ara vererek bu dönemi atlatıyor. 6 Ocak Çarşamba akşamı için de izleyiciler sevdikleri dizilerin ekranda olup olmayacağını merak ediyor.

Kanal D’de yayınlanmakta olan ve bu sezona damgasını vuran yapımlardan olan Sadakatsiz’in yeni bölümü yayınlanacak mı? Kanal D’nin yayın akışına bakılır ise Sadakatsiz ekranda olacak ancak yeni bölüm yok. Tekrar bölümü yayınlanacak olan diziyi yeniden izlemek isteyenler tercih edebilir.

atv’nin sevilen dizisi ve Çarşamba akşamlarının da doğal birincisi olan Kuruluş Osman’da ise sevindiren bir gelişme var. Atv, Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünü yayınlama kararı almıştı. Dizinin 41. yeni bölümünü bu akşam ekranda bulabilirsiniz.

Çarşamba akşamlarının bir başka sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’den ise izleyicilerine kötü sürpriz… Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam yayında olmayacak. Yerine sinema filmi tv8’de izleyicileri bekleyecek.

Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisi ise 47. yeni bölümü ile bu akşam ekrandaki yerini alacak yapımlardan birisi olacak. Aslında Doğduğun Ev Kaderindir ve Sadakatsiz’in yeni bölümlerinin olmaması TRT1 dizisi için önemli bir yükseliş sağlama noktasında bir avantaj olarak da görülebilir.

Fox TV ekranında ise Zümrüdüanka dizisinin 26.ve final bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisi son kez ekranda hayranları ile bir araya gelecek ve dizi bu bölüm ile birlikte sona erecek.