Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Kalp dizisinde Sumru’nun imparatorluğu yavaş yavaş yıkılıyor!

Siyah Kalp dizisinde Sumru’nun imparatorluğu yavaş yavaş yıkılıyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşan Siyah Kalp dizisi elde ettiği başarılı reytingler ile dikkatleri üzerine çekti. Dizinin 3 bölümü yayınlandı ve hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir mesafe kaydettiği görüldü.

Peki 4. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Sumru Şansalan’ın imparatorluğu yavaş yavaş yıkılmaya doğru gidecek. İşte 4. bölümden detaylar:

Merakla beklenen dizinin ekrana gelen üçüncü bölümünün hemen ardından dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Nuh ve Melek gerçekleri söylemek için Sumru’yu gitgide köşeye sıkıştırırken Harika’nın Sevilay’ın kına gecesindeki sürprizi ortalığı karıştırıyor.

Tahsin Yenişehirli, düşmanlarına bir adım daha yaklaşıyor ve Samet Şansalan ile tanışıyor. Sevilay ve Nuh’un yakınlaşması gözlerden kaçmıyor. Nuh ve Melek’in Sumru’nun sakladığı gerçeği ortaya çıkarmak için neler yapacağı merak uyandırıyor.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş’un, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Show TV’de!