Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal’dan koronavirüs salgını için mesaj var

Bülent İnal’dan koronavirüs salgını için mesaj var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin başrolünde yer alan Bülent İnal, başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden birisi… Oyuncu, 4. sezonuyla devam etmekte olan dizinin hayranları tarafından büyük takdir görüyor. 27 Mart Cuma günü 114.bölümü yayınlanacak olan dizinin hareketli sahnelere şahit olacağını söyleyebiliriz.

İnal, instagram hesabından dizinin yeni bölümünden fragmanı yayınladı. “Bu da geçecek, sabır” mesajını da veren oyuncu koronavirüs salgını nedeniyle tedirgin olan takipçilerine kötü günlerin geride kalacağını belirtti.

 

Stok sorunu olmayan ve önümüzdeki haftalarda çekimler aksasa bile yayının aksamayacağı ifade edilen Payitaht Abdülhamid’de 114.yeni bölümde Demiryolu işinde istediğini alamayan Hechler, Abdülhamid’e bir saldırı planlar ve Robert’ı kullanır. Robert, Hechler’in gönderdiği silahı saray bahçesinde Abdülhamid’e doğrultur. Patlayan silah sesi Payitaht sokaklarını sarar. Gazeteler hünkarın suikasta kurban gittiğini yazar. Hechler’in planı ise daha yeni başlamaktadır.

Bu hikayenin sonunda Abdülhamid ölecek! Dizinin yeni bölümünün flaş sözü bu…Ancak tabii ki Bülent İnal’ın diziden ayrılması gibi bir durum yok. Abdülhamid’in bir ters köşe taktiği yeni bölümde izleyeceksiniz.