Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani ile Şahane Hayatım dizileri aynı kaderi paylaşmaya başladı!

Yabani ile Şahane Hayatım dizileri aynı kaderi paylaşmaya başladı!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında Salı akşamları yayınlanan Yabani dizisi ile çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Şahane Hayatım dizisinin reyting sonuçlarının verdiği bazı mesajlar var.

Yabani dizisi, bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden birisiydi. Ancak salı akşamları Bahar isimli Show TV dizisinin izleyici ile buluşmasının ardından Yabani projesinin geri planda kaldığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizinin ortalamanın çok üzerinde gerçekleşen reytingleri de artık ciddi şekilde düştü. Ortalamanın altında gelen oranlar ile birlikte Yabani dizisinin akıbeti belirsizleşen yapımlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Dizide 30 bölümün geride kaldığını ve yurt dışında çok ilgi gören yapımlardan birisi olduğunu da hatırlatalım.

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisi, hikayesi ve oyunculuk başarıları ile sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Ancak artık izleyicilerin yeterince ilgi göstermediğini düşmekte olan reytingler anlatıyor.

Benzer bir durum Now televizyon kanalının bir başka dizisinde de yaşanıyor. Şahane Hayatım dizisi de sıkıntılı bir süreç içinde bulunuyor. Onur Tuna ile Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisi bir ara hikaye sorunu nedeniyle sorunlar yaşamış olsa da sezonun iyi çıkış yapan projelerinden birisi olmayı başarmıştı.

Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas ve Bir Sevdadır isimli dizilerle rekabet halindeki Şahane Hayatım dizi projesi için de işler yolunda gitmiyor.

23. bölüm geride kaldı ama bir ara toparlanan reytingler yeniden aşağıya doğru sert şekilde düşüyor. Şahane Hayatım dizisinde ortalamanın çok altında gerçekleşen 23. bölüm reytingleri izleyici kaybının devam ettiğini anlatıyor.

Hem Yabani hem de Şahane Hayatım dizileri sezonun iyi başlayan ama sonunu iyi getiremeyen yapımları olarak öne çıkıyor.