Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Deniz, Eylül ayını heyecanla bekliyor, iki projesi peş peşe geliyor!

Burak Deniz, Eylül ayını heyecanla bekliyor, iki projesi peş peşe geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, son dönemin yoğun çalışan ve birbiri ardına projeler üreten isimlerinden birisi… Geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisinde Alina Boz ile partner olan oyuncu, çok iyi bir oyunculuk sergilemişti.

Burak Deniz, yaz aylarında ise önce Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çekimlerini yaptığı Cahil Periler isimli dizinin son 4 bölümünün çekimlerine katıldı. Oyuncu ardından ise Eylül ayında Adana’ya giderek Netflix’te yayınlanacak olan Şahmaran isimli dijital dizinin başrolünde bulundu. Serenay Sarıkaya ile birlikte fantastik bir hikayenin kahramanı olarak yakında izleyicilerle buluşacak olan oyuncunun, projeleri bununla sınırlı değil.

Netflix için hazırlanan Gidenler isimli sinema filminin çekimlerine de katılan oyuncu, Dilan Çiçek Deniz ile başrolde buluştu. İkilinin birlikte yer aldığı üçüncü projesiydi… Gidenler filminin çekimlerinin tamamlandığını ve her şeyin güzel geçtiğini belirten oyuncu, şimdi Eylül ayını bekliyor.

Hem Şahmaran dizisinin hem de Gidenler isimli sinema filminin Eylül ayında yayınlanmasına yönelik bir beklenti var. Burak Deniz, daha önce Şahmaran isimli dizi için Eylül ayını işaret eden bir açıklama yapmıştı. Oyuncu, son röportajında da tam tarihini bilmese de Gidenler isimli filmin de Eylül ayında yayınlanabileceğini söyledi.

Burak Deniz, “Güzel geçti, Gidenler’i bitirdik. 1,5 ay sürdü. O da Eylül gibi yayınlanacak gibi görünüyor. Tam tarihi ben de bilmiyorum. Şahmaran’dan haber bekliyorum. Güzel gidiyor” diye konuştu.

Burak Deniz, Eylül ayını heyecanla bekliyor, iki projesi peş peşe geliyor! 7

Şahmaran dizi ekibi ile bir araya gelerek yemek yediklerini ve güzel de geçtiğini belirten oyuncunun aşk hayatıyla ilgili çeşitli iddialar da magazin gündeminde yer alıyor.

Deniz Işın ile birlikte görüntülendiği için aşk iddiasına adı karışan Burak Deniz, bunu yalanladı.Deniz Işın ile arkadaş olduklarını söyleyen oyuncunun hakkındaki bir başka iddiası ise eski aşkı Didem Soydan ile barıştığı yönündeydi.

Burak Deniz ise, “Aşk yok, şu anda sadece iş var” diyerek bu iddiaları yalanladı.