Ana sayfa Dizi Fragmanları Burak Deniz için Maraşlı defteri kapandı ama finalde hayranları sürprizler bekliyor!

Burak Deniz için Maraşlı defteri kapandı ama finalde hayranları sürprizler bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv ekranında bir dizinin daha finali yaşanacak. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi vedaya hazırlanıyor… Dizinin final bölümü 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak. Sette tüm çekimler yapıldı, final bölümü hazırlandı ve ekip veda paylaşımlarıyla da bir dizinin daha bittiğini ilan etti.

Geriye sadece final bölümünün yayınlanması kaldı. Celal ve Mahur karakterlerine ne olacağını, dizinin nasıl bir final yapacağını merak eden milyonlar var… Çok etkileyici bir hikaye olarak başlayan Maraşlı dizisi, sonrasında gizemini kaybetmesi ile izleyici ilgisinin de azalmasına engel olamadı.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin muhteşem uyumu ve yüksek enerjileri dizinin geniş kitleleri etkilemesini sağladı. Birçok dizi hayranı ikinci sezon olsa yine ekran başına geçerdi. Ancak ne hikaye buna izin veriyor ne de oyuncuların planları Maraşlı’nın devam etmesi yönünde olmadı…

Burak Deniz için Maraşlı defteri kapandı ama finalde hayranları sürprizler bekliyor! 7

Burak Deniz, Maraşlı defterini tamamen kapattı. Artık ünlü oyuncunun gündeminde Cahil Periler dizisi var. Ferzan Özpetek’in çekimlerine başladığı dizi için İtalya’ya giden Burak Deniz, yeni imajıyla da Celal Kün’den geriye hiçbir şey kalmadığını ilan etti.

Maraşlı finalinde neler yaşanacağı konusunda ilk bilgiler de fragman ile verildi. Dizi hayranları merakla salı akşamını bekliyor… Celal’in vurulması ve Mahur’un mezarlık sahnesi, kötü bir son olabileceğine işaret ediyor. Ancak fragmanın sonundaki kısa bir ses ters köşenin de gelebileceği hissiyatı veriyor. Dizinin final bölümünün çok sürpriz bir şekilde biteceğine yönelik bir beklenti var. Bakalım mutlu son olacak mı?

İşte Maraşlı dizisinin 26. ve final bölümünden ilk görüntüler: