Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin başarısı, dünyanın en önemli gazetelerinden Washington Post’ta!

Hercai dizisinin başarısı, dünyanın en önemli gazetelerinden Washington Post’ta!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Hercai dizisi dünyanın en önemli gazetelerinden Washington Post’ta haber oldu. Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün rol aldığı dizi özellikle Güney Amerika ülkelerini fethetmeye hazırlanıyor.

Washington Post gazetesinde yayınlanan haber İngilizce dışında çekilen farklı ülkelerden dizilerin patlamasını konu oldu. Fransızca Lupin, İspanyolca Elite ve La Casa De La Papel gibi dizilerden bahsedilen haberde Türkiye’den de Hercai dizisinin başarısına değinildi.

Haberde Amor Y Venganza adıyla yayınlanacak olan Hercai dizisinin prömiyerinin yapılacağına ve özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde dizinin gördüğü büyük ilgiden bahsedildi.

Hercai dizisinin başarısı, dünyanın en önemli gazetelerinden Washington Post'ta! 15

Makalede 46 ülkeye satılan ve İspanyolca da dahil olmak üzere birçok dile dublajı yapılan ‘Hercai’nin uluslararası başarısına değinildi.

Türkiye’de de büyük ilgi gören Hercai dizisine özellikle Güney Amerika’dan yoğun ilgi var. Sabah gazetesinin haberine göre Meksika, Kolombiya, Arjantin, Porto Riko, Panama ve Amerika’daki İspanyol izleyiciye hitap eden Telemundo TV, Hercai’yi satın aldı. Telemundo’da 22 Haziran’da yayına başlayan dizi, ilk bölümüyle 1.5 milyon izleyiciye ulaştı.

Türkiye’de Mart 2019’da yayınlanmaya başlayan ve üç sezon devam ederek 69. bölümde final yapan Hercai dizisi oyuncular Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün de kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasına neden oldu.