Ana sayfa Sosyal Medya 2021 yılına damga vuran çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç

2021 yılına damga vuran çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı 2021 yılına adeta damga vurdu. Uyumlu birliktelikleri ile adından söz ettiren çift sürekli gündemde. Zeynep Bastık’ın düğününde ellerini bırakmayan ikili, geleceğe doğru güçlü adımlar atıyor.

Demet ve Oğuzhan ikilisinin aşkı, yer yer gazete manşetlerinde yayınlanan fotoğraflarında, zaman zaman da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda adeta gözlerinden okunuyor. Çift birbirlerinin arkadaş çevresine de uyum sağladı, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’un yakın arkadaşı Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler’le de iyi anlaşıyor. Ayrıca Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran çifti de ikilinin yakın arkadaşları arasında bulunuyor.

2021 yılına damga vuran çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 9

Sık sık bir araya gelen ekip keyifli vakit geçiriyor. Keza, Oğuzhan Koç da Demet’in arkadaş çevresine kısa sürede uyum sağladı. İkili ilişkilerinde güzel bir ahenk yakaladı.

İkili 2021 yılının en gözde çifti olarak öne çıkıyor. Sosyal medya ve magazin basını ünlü çiftin adeta peşinden koşuyor. Binlerce tweet paylaşılıyor ve binlerce haber her ay basında yer alarak ikili daha da popülerleşiyor… İlişkilerinin iyi gitmesi ve birbirlerine uyum sağlamaları da dikkatlerden kaçmıyor.

2021 yılına damga vuran çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 10

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları, şarkıcı Zeynep Bastık’ın Çeşme Alaçatı’daki bekarlığa veda partisi ve düğüne katılan Demet ve Oğuzhan çiftinin mutlu ve samimi görüntüleri çevredekilere ‘aşk tüm hızıyla devam ediyor’ dedirtti.

2021 yılına damga vuran çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 11

Demet Özdemir de daha önce verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında konuşmuş ve ‘Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum” demişti.