Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ile Alina Boz hayranları şok! Sosyal medyada kıyamet kopsa da asıl gerçek final!

Burak Deniz ile Alina Boz hayranları şok! Sosyal medyada kıyamet kopsa da asıl gerçek final!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Maraşlı’nın bir numara olmasının hiçbir faydası yok! atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinden final haberinin gelmesi izleyicileri çok üzdü. Sosyal medyada dizinin hayranları bir etkileşim dalgası başlatarak, final kararının geri alınmasını istedi. Ancak televizyon reytingleri ile sosyal medya gücü arasında bir geçişgenlik yok. Yani Maraşlı dizisi twitter’da ne kadar çok konuşulursa konuluşsun, bunun televizyon reytinglerinde bir karşılığının olmadığı artık biliniyor.

Son haftalarda Alina Boz ile Burak Deniz ikilisi de en iyi dizi çifti olarak sosyal medya platformlarını sallıyor. Yapılan tüm anket çalışmalarında ve en çok atılan iletiye göre düzenlenen birincilik yarışmalarında Mahur ile Celal çifti birinci çıkıyor. Fakat aynı süreçte Maraşlı dizisinin televizyon reytingleri de ciddi bir düşüş sergilemeye devam ediyor.

Maraşlı dizisinin final kararının ardından izleyiciler tepki içerikli binlerce mesaj paylaşmış olabilir. Hatta Mahur ile Celal karakterleri 10 haftadır sosyal medyada en çok konuşulan dizi çifti de olabilir. Ancak tüm bunların reytinglere olumlu bir katkısı yok. Yani sosyal medyada izleyiciler kendi çalıyor, kendi oynuyor durumu var.

Maraşlı dizisinin twitter hesabından da Alina Boz ile Burak Deniz’in bir rekor kırdığı duyuruldu. Bu rekor gösteriyor ki dizi twitter’da çok güçlü… Ama reytingler noktasında dizi neden sürekli düşüyor? Sonuç olarak, sosyal medyanın reytinglere pek de bir etkisinin olmadığını Maraşlı dizisi de kanıtlamış oldu.

“Maraşlı’nın yıldızları Alina Boz ve Burak Deniz bir sosyal medya platformunun yaptığı ankette “En çok konuşulan kadın ve erkek oyuncular” listelerinde 10.kez birinci olarak yeni bir rekora imza attı.”

Paylaşılan bu mesaj bir başarı göstergesi. Ama sosyal medyanın reytinglere etkisizliği de final kararı alınması ile bir kez daha ortaya çıktı. Maraşlı bitiyor, sosyal medyada kıyamet kopsa da asıl gerçek bu!

Burak Deniz ile Alina Boz hayranları şok! Sosyal medyada kıyamet kopsa da asıl gerçek final! 7