Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in Çukur’a yeniden gelişi sosyal medyayı salladı!

Dilan Çiçek Deniz’in Çukur’a yeniden gelişi sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin final bölümü 7 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak. Kadroda şu ana kadar yer alan usta isimlerin de görüldüğü tanıtım yayınlandı. Dilan Çiçek Deniz de dizide Sena karakterine hayat vermişti. Oyuncunun Çukur’da yeniden görülmesinin ardından dün sosyal medyada yoğun bir etkileşim dalgası oluştu.

Önceki gün Çukur dizisi hayranları Dilan Çiçek Deniz üzerinden Damla Sönmez’e yeterince ilgi gösterilmediği eleştirilerinde bulunmuştu. Dilan Çiçek Deniz’e gösterilen ilgiyi sorgulayan bir grup Çukur dizisi hayranı, eleştirel yorumlarda bulunmuştu.

Bu eleştirilerden sonra ise Deniz’in ismi bu sefer finalde yer alacak olması nedeniyle birçok olumlu mesaj ile anlımaya başlandı. Dört sezondur yaşananların küçük bir özetini sunarak izleyicide büyük bir heyecan yaratmayı hedefleyen Çukur dizisinin finali çok ilginç olacak.

Dilan Çiçek Deniz’in Çukur’a nasıl geri döneceği de merakla bekleniyor. Oyuncunun geri dönüşünün duyurulmasının ardından twitter’da TT listesinde 5. sıraya kadar yükselmesi dikkat çekti. Oyuncunun hayranları da Sena karakterini yeniden görecekleri için memnun olduklarını belirten birçok yorum yaptı.

“Dilan Çiçek Deniz, Çukur’a geliyor. Çukur’da bir çiçek açtı” diye yorumlar yapan hayranlar, “Yine Hoş Geldin” diyerek oyuncuya sıcak mesajlar yolladı.

Dilan Çiçek Deniz'in Çukur'a yeniden gelişi sosyal medyayı salladı! 10

Dilan Çiçek Deniz'in Çukur'a yeniden gelişi sosyal medyayı salladı! 11

Dilan Çiçek Deniz'in Çukur'a yeniden gelişi sosyal medyayı salladı! 12

Dilan Çiçek Deniz'in Çukur'a yeniden gelişi sosyal medyayı salladı! 13