Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ile Kerem Bürsin karar verdi, aynı yolda yürüyorlar!

Burak Deniz ile Kerem Bürsin karar verdi, aynı yolda yürüyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı isimli atv dizisi salı akşamı yayınlanan 26. bölümü ile birlikte final yaparak ekranlara veda etti. Burak Deniz, geçtiğimiz hafta çekimlerin bitmesiyle birlikte hem imajını değiştirmiş hem de İtalya’ya gitmişti.

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat vermeye devam eden Kerem Bürsin ise 52. bölümde final yapacak olan projeden sonra kendisine yeni bir rota çizdi…

Burak Deniz ile Kerem Bürsin ikilisinin aynı yolda yürüme kararı alması da dikkatlerden kaçmadı. Türkiye’ye yeni yeni girmeye çalışan Disney Plus, aynı Netflix gibi dünya çapında yayılmış bir dijital platform. Henüz Türkiye’de Disney Plus projeleri çok da öne çıkmış değil. Ancak yakın zamanda bu platform için çekilecek olan birçok iş için planlamalar yapıldığı biliniyor.

Burak Deniz ile Kerem Bürsin karar verdi, aynı yolda yürüyorlar! 6

İtalya’da Ferzan Özpetek, Cahil Periler isimli dizisini Disney Plus için çekiyor… Türkiye’de ise aynı platformun yeni dizisi için MF Yapım harekete geçti. İlk olarak Kerem Bürsin ile anlaşma yapıldığı da ortaya çıktı. Henüz Bürsin’in başrolünde yer aldığı dijital dizi hakkında bir detay yok.

Ancak Burak Deniz’in çekimlerine katıldığı Cahil Periler, Ferzan Özpetek’in aynı isimli sinema filminin dizi versiyonu olarak 8 bölümden oluşuyor. Burak Deniz hikayede sadece son 4 bölümde yer alacak. 1 ay kadar çekimler için İtalya’da kalacak olan oyuncu, sonrasında final sahnesi çekimleri için yeni ekip arkadaşları ile birlikte İstanbul’a gelecek.

Burak Deniz ile Kerem Bürsin karar verdi, aynı yolda yürüyorlar! 7

Hem Kerem Bürsin hem de Burak Deniz ikilisinin birçok ünlü isimden önce Disney Plus’a iş yapmaları önemli bir adım oldu. İkili, birlikte yeni bir dijital platformun kapılarını da diğer Türk oyunculara açmış görünüyor.

Aynı platform için iki farklı projede yer alan Burak Deniz ve Kerem Bürsin hayranları da heyecanla bu yeni dizileri bekliyor.

Türkiye pazarına girmek için hazırlıklar yapan Disney Plus platformunun yapımcılardan yeni projeler istediği ve önümüzdeki dönemde birçok farklı dizi çalışmasının yapılması bekleniyor.