Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı rüzgarı da kısa sürdü, reytinglerde yaz dizileri dökülüyor!

Sen Çal Kapımı rüzgarı da kısa sürdü, reytinglerde yaz dizileri dökülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranı ile birlikte yeni diziler ile birlikte Sen Çal Kapımı da ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu 39 bölüm sürdü. İkinci sezonun 11 bölüm olması planlandı ama 13 bölüme yükseltildiği de geçtiğimiz gün Neslihan Yeldan’ın açıklaması ile ortaya çıktı.

Şimdiye kadar 45 bölümü ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 46. yeni bölümünün bayram haftasında yayınlanmayacağını ve 28 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluşacağını hatırlatalım. Dizinin 45. bölümünün reytingleri ise diğer birçok yaz dizisi gibi düşüş yaşadığını gösteriyor.

Tüm kişiler kategorisinde günü ikinci sırada tamamlayan, ABC1’de üçüncü olan ve AB’de ise beşincilik elde eden Sen Çal Kapımı, ikinci sezonunda daha iyi oranlar elde edebiliyordu. Ancak tüm yaz dizilerinde görülen düşüşlerden Fox TV dizisi de nasibini aldı.

Çarşamba akşamları Show TV’de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin reytingleri de pek iyi gitmiyor. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizi dün akşam yine ortalamanın çok altında reytingler elde etti. Cam Tavanlar 6. bölümü AB grubunda sekizinci olurken, ABC1’de günü dokuzuncu olarak tamamladı ve tüm kişilerde de onuncu oldu.

Sen Çal Kapımı rüzgarı da kısa sürdü, reytinglerde yaz dizileri dökülüyor! 15

Birçok dizi hayranı da düşen reytinglere dikkat çekiyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda yaz dizilerinin genel olarak bir düşüş trendinde olduğuna yönelik gözlemler aktarılıyor.

İki dizi haricinde düşüşlerin sürmesi de endişe verici. Aşk Mantık İntikam ile Kalp Yarası dizileri yaz ekranında iyi sonuçlar alabiliyor. Ancak diğer diziler bazen iyi çıkışlar yapsa da bunu sürdüremediklerini görebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı dizisi de son 7 bölümü kalan bir yapım ve reytinglerde yaşanan gerileme yine dikkatlerden kaçmadı.