Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu yeni hedefini açıkladı ama dizi önünde engel olmamalı!

Kadir Doğulu yeni hedefini açıkladı ama dizi önünde engel olmamalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz hafta kendisi bir dizide yer alırken eşi Neslihan Atagül’ün proje kabul etmediğini veya eşinin bir işi olduğunda kendisinin proje kabul etmediğini açıklamıştı. Oyuncu bunun nedenini ise birbirlerini görmek ve ilişkilerinin güzel devam etmesi için bir zorunluluk olarak belirtmişti.

Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisiyle ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü aldığı etkinlikte yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Oyunculuğa adım atmadan önce aşçılık yapan ve şef olma yolunda ilerleyen Kadir Doğulu, oyunculuğa başlayınca da ilk mesleğinden uzak kaldığını belirtti.

Aşkın Tarifi dizisinden teklif gelmeden önce yemek üzerine bir proje yapmayı düşünen Kadir Doğulu, Fırat Şef karakteri gelince de bunun kendisi adına çok güzel bir deneyim fırsatı olduğunu anlattı. Doğulu’ya muhabirler tarafından yeniden aşçılık yapmak veya bir restoran açmak gibi bir düşüncesinin olup olmadığı da soruldu.

Kadir Doğulu, bir dizi projesinde yer alırken yine tam zamanlı bir iş olan restoran işletmeciliği yapmanın zor olacağının altını çizdi ve şöyle konuştu: “Bir süre sonra yapmayı düşünüyoruz. Bir meyhane projemiz var. Umarım ilk onu hayata geçirebiliriz.”

Kadir Doğulu yeni hedefini açıkladı ama dizi önünde engel olmamalı! 7

Kadir Doğulu işletmeci olma konusunu kafasına koymuş. Ancak doğru zamanı bekliyor. Bir dizi projesi devam ederken de böyle bir işe adım atmak istemiyor.

Ünlü oyuncu Aşkın Tarifi isimli proje ile birlikte yeniden şef olma arzusunun da ortaya çıktığını ve ileride bir mekan açarak ticarete atılabileceğini ifade etmiş oldu.