Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’den Maraşlı’ya duygusal veda! Canlandırdığı karaktere de veda etmeyi unutmadı!

Burak Deniz’den Maraşlı’ya duygusal veda! Canlandırdığı karaktere de veda etmeyi unutmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen dizilerinden Maraşlı’ya veda vakti geldi. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı Maraşlı dizisi 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak 26. bölümle ekranlara veda edecek.

Maraşlı dizisinde sette çekimler dün itibariyle sona erdi. Ekipteki herkes ya tatile ya da bir sonraki projeye hazırlanmak üzere kendi yoluna ayrıldı. Dizide Maraşlı karakterini canlandıran ve bu rolüyle kariyerinde büyük sıçrama yapan Burak Deniz, Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla diziye veda etti. Burak Deniz veda mesajında şunları yazdı:

Burak Deniz'den Maraşlı'ya duygusal veda! Canlandırdığı karaktere de veda etmeyi unutmadı! 7

Bir hikayenin daha sonuna geldik:)

Söylenecek,yazılacak çok şey var elbette..ama anlat dediğinde bazı şeylerin içi boşalır gibi geliyor yine bazı durumlarda:))

Ne maceraydı ama demek en anlamlısı..öncelikle “Maraşlı”nın bana kattıklarına çok şükür sonra bütün canım Maraşlı ekibine içten gani gani teşekkür. Sevgili yapımcılarımız @timursavciofficial ve @burak.sagyasar’a, sette “tamam Burakçım,sakin olalım”ı aramızda bi şifre haline getiren @banu_gundogdu’ya,o olmasa acaba kimle bu hikayeyi tamamlardım bilemediğim, gerek oyunda gerek set dışında bana yarenliğini hiç esirgemeyen canımm @alinaboz’a, bana sonuna kadar güvenen ve olabildiğince özgürleştiren yönetmenlerim @ardasarigun ve @ozlemgunhan’a, kameradan gönül bağı kurulur mu? sorusuna cevap olan pek sevgili kamera grubu (başta @h_okumus ) @ozgrcubukcu @yetkinkodal ‘a ve üzerimde emeği olan tek tek tüm ekip arkadaşlarıma içten teşekkür!

İyi ki sizleri tanımışım.. Ne yaşandıysa sayenizde efenim. Nolur yazamadıklarım kırılmasın demeden de geçemeyeceğim. Eee tabii ki pek muhterem senaryo grubumuz; başta @ozisikethem olmak üzere..biz neler yaptık öyle yahu?:))) umarım yollarımız kesişir, oyuncularından ayrı setinden ayrı öğrendiğim o kadar çok şey var ki. Hepiniz kendinize iyi bakınız, sağolunuz varolunuz.

Unutmadan! Ah Celal kün vah Mehmet İnce.. Size de elveda, hissettirdikleriniz tüm anısıyla sızıyla ve tınısıyla bende saklı kalacak:))) #maraşlıson”

Burak Deniz'den Maraşlı'ya duygusal veda! Canlandırdığı karaktere de veda etmeyi unutmadı! 8

Burak Deniz Maraşlı setinde işlerini tamamlar tamamlamaz yeni projesi için İtalya’ya gitti. Roma’ya giden ünlü oyuncunun yakın zaman içinde sette Cahil Periler ekibi ile buluşması bekleniyor.