Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk tekrarlarıyla bile ortalığı yakıp yıkıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk tekrarlarıyla bile ortalığı yakıp yıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin final yapan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Mayıs 2021’de 64. bölümüyle final yapmıştı. Eylül 2019’da yayın hayatına başlayan ve iki sezon devam eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi o kadar sevildi ki tekrarları dahi reytinglerden çok iyi sonuç alıyor.

Süreç film tarafından çekilen, yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği dizinin başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci vardı. Ordu’da yaylada çekilen dizi karısı kendisini dolandırıp üç çocuğuyla ortada kalında memleketine dönen Kuzey ve ona 14 yaşından beri aşık olan, bu uğurda tüm evlilik tekliflerini reddeden Yıldız’ın aşkını anlatıyordu.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin canlandırdığı karakterler ve birliktelikleri o kadar çok beğenilmişti ki dizi izleyicilerden tam not almıştı. Ancak dizi iki sezon devam ettikten sonra Mayıs 2021’de final yaparak sona erdi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk tekrarlarıyla bile ortalığı yakıp yıkıyor! 7

Dizinin finalinin üzerinden neredeyse üç ay geçti ancak izleri hala gitmedi. Halen tekrar bölümleri yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, eski bölümleri yayınmasına rağmen hala çok iyi reyting alıyor. Nitekim dizi dün tekrarlar arasında Total’de 1.06 reyting ile en yüksek reyting alan dizi oldu.

Dizi YouTube’da da başarısını sürdürüyor. Yaklaşık 2,5 milyon aboneye ulaşan dizinin YouTube kanalına aktarılan bölümler yüzbinlerce kişi tarafından izleniyor.

Dizinin başrol oyuncularından Aslıhan Güner yeni projesi için imzasını attı bile. Güner, bu kez Kars’ta çekilecek Uzak Şehrin Masalı dizisinde Umay karakterini canlandıracak. İsmail Demirci’den ise hala yeni bir proje haberi yok.