Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları!

Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden biri Maraşlı. Sebebi izleyicilerinin iddialarına göre yapım şirketi ve kanal tarafından göz göre göre harcanmış olması. Sosyal medyadaki ve reytinglerdeki başarısına rağmen verilen final kararına izleyici çok öfkeli. Veda yüzünden de hüzünlü.

ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisi 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak 26. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin setteki çekimleri dün itibariyle bitti.

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in rol aldığı Maraşlı dizisi izleyiciler tarafından çok seviliyordu. Özellikle dizinin ana karakterleri Mahur ile Celal’in enerjisi o kadar çok beğenilmişti ki dizi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyordu.

Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları! 11

İzleyiciler uzun süre dizinin final edip etmeyeceği kararını bekledi. Kimileri dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceğini iddia etti. Ancak en sonunda birkaç hafta önce karar verildi ve Maraşlı’nın bileti kesildi. Dizinin 26. bölümde ekranlara veda edeceği duyuruldu.

İlginç bir şekilde final kararının açıklanmasından kısa süre önce ve karardan sonra dizinin reytingleri yükseldi. Ancak kanal ve yapım şirketi Maraşlı’nın gününü değiştirdi ve bu karar reytinglerin düşmesine sebep oldu. İzleyiciye göre Maraşlı’nın reytingleri bile isteye düşürüldü.

Öyle ya da böyle tüm tartışmalara rağmen dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin veda turları gerçekleşirken Burak Deniz setten hüzünlü ayrılık fotoğrafları paylaştı. Fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz:

Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları! 12 Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları! 13 Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları! 14 Maraşlı dizisinden hüzünlendiren veda fotoğrafları! 15