Ana sayfa Dizi Haberleri Kesin bilgi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geri dönüyor! Bambaşka bir isim ve başrolle!

Kesin bilgi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geri dönüyor! Bambaşka bir isim ve başrolle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Olaylı bir şekilde birkaç ay önce sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geri dönüşü bugün gündemde bomba gibi patladı. BluTV’de yayınlanacağı belirtilen dizi farklı bir isimle ve başrol oyuncusuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, ATV’de yayınlanırken birkaç ay önce olaylı bir şekilde sona eren ve başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı dizinin ekrana dönmeye hazırlandığını duyurdu. Habere göre dizinin yapımcıları Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz, BluTV ile görüşüyor.

Haberde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın çok yakında BluTV’de ekrana geleceği belirtiliyor. Ancak başka bir isim ve başrol oyuncusuyla. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isminin hakkı ATV’de olduğundan yeni dizinin ismi Son Efsane olacak.

Kesin bilgi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geri dönüyor! Bambaşka bir isim ve başrolle! 7

Bahadır Özdener’in BVB adlı yapım şirketinin imza attığı dizinin yayınlanmayan 200. bölümü ise yenilenen montajı ve ek sahneleriyle film olacak. 200. bölüm bir film olarak yayınlanacak. Son Efsane ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devam niteliğindeki farklı bir proje olarak ekrana gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ATV için çekilecek yeni bir dizi için anlaşmasını yapmıştı. Dolayısıyla yeni dizide Kaynarca olmayacak. Onun yerine dizinin başrolünde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran Ozan Akbaba yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın film olarak yayınlanacak 200. bölümünün ay sonunda ekrana gelmesi planlanıyor. Kesin yayın tarihi yakında Blu TV tarafından açıklanacak. Son Efsane dizisinin çekimlerine ise şubat ayında başlanacak. Yeni dizide Hızır’ı canlandıran Oktay Kaynarca hapiste, yine ATV için çekilecek Okul Yolunda isimli diziyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacak.