Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in önüne büyük bir fırsat çıktı!

Burak Deniz’in önüne büyük bir fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Türkiye’de sergiledikleri performanslar ile yurt dışında ünlenen birçok oyuncumuz var. Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Can Yaman, Demet Özdemir ilk akla gelen isimler… Şimdi de bu isimlerin arasına Burak Deniz’in katılması hiç de zor değil. Zaten etkileyici bir oyunculuk performansı ortaya koyan Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Yurt dışında da tanınmaya başlanan oyuncu, şimdilerde Maraşlı dizisiyle öne çıkıyor. Türk dizilerinin yurt dışında sergilediği performanslar ile oyuncularımıza olan ilgi de artıyor. Ancak bir de yabancı ülkelerdeki yapımlarda yer alan Türk oyuncular var ki, bu popülerliklerinin daha da yükselmesini sağlıyor.

Erkenci Kuş dizisiyle büyük patlama yapan ve yurt dışında büyük hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, şimdilerde İtalya’yı sallıyor. Can Yaman’ın yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte bir dizi yapacağı konuşuluyordu. Ancak oyuncu Sandokan isimli İtalyan dizisinden başrol teklifini kabul edince bu projede yer almak istemedi.

Ferzan Özpetek de projede Can Yaman’ın rolünü Burak Deniz’e teklif etti. Özpetek’in heyecanla beklenen Cahil Periler isimli dizisi 8 bölümlük bir yapım olacak. Disney için çekilecek olan bu dizide Burak Deniz 4 bölümde yer alacak. İtalya’ya haziran ayında gitmesi beklenen oyuncu kendini gösterme fırsatı elde edecek.

Burak Deniz yeteneği ve fiziki özellikleri ile Can Yaman gibi yurt dışında geniş hayran kitlelerine ulaşma potansiyeli olan bir isim. Deniz için bu yeni projenin anlamı da popülerliğini yurt dışında artırma noktasında önemli bir sınav olacak.

Dizinin finali ise 28 Temmuz’da İstanbul’da çekilecek. Burak Deniz de İtalya’daki çekimlerden sonra ekip ile birlikte İstanbul’a dönüş yapacak.

Maraşlı dizisiyle büyük ilgi gören oyuncu adına Cahil Periler dizisi önemli bir fırsat sunuyor. Bakalım Burak Deniz’e bu yeni dizi neler kazandıracak? İzleyip göreceğiz ve sayfalarımızdan sizlere aktaracağız.