Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’un geri dönüşü resmen açıklandı! Yakında Exxen ekranlarında!

Leyla ile Mecnun’un geri dönüşü resmen açıklandı! Yakında Exxen ekranlarında!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların efsane dizilerinden Leyla ile Mecnun’un yeni bölümleriyle ekranlara geleceği bir süredir dillerde dolaşıyordu. Ancak bir türlü kesin bir açıklama yapılmıyordu.

Son haftalarda efsane diziyle ilgili haberlerde bir hareketlenme olmuştu. Ve nihayet resmi açıklama yapıldı, dizinin yeniden başlayacağı resmen duyuruldu.

Dijital kanal Exxen’in Twitter hesabından yapılan açıklamada “Efsane geri dönüyor. Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı #LeylaileMecnun, yakında tam kadro #EXXEN’de.” denildi.

Haber elbette bu kararı çok uzun süredir bekleyen izleyicile arasında büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılandı.

TRT1 ekranlarında 2011 yılının Şubat ayında başlamış ve 2013 yılı Haziran ayına kadar sürmüştü. Kadrosunda Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Ezgi Asaroğlu, Cengiz Bozkurt, Asuman Dabak, Melis Birkan, Köksal Engür, Zeynep Çamcı gibi isimler rol alıyordu.

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı dizinin yeniden kadrosunun toplanarak çekileceği ile ilgili haberler, diziyi daha önce izlemiş olanları da çok heyecanlandıran bir gelişmeydi.

Leyla ile Mecnun'un geri dönüşü resmen açıklandı! Yakında Exxen ekranlarında! 7

Fakat kadroda bir kaç sıkıntı yaşanmaktaydı. Dijital platform Exxen için çekilecek olan Leyla İle Mecnun’un vazgeçilmez isimlerinden birisi Cengiz Bozkurt, projeye onay vermedi! Erdal Bakkal tiplemesi ile hikayenin köşe başlarından birisiydi ama Bozkurt’un ikna edilemediği gündeme gelmişti. Ancak en sonunda birkaç gün önce yönetmen Onur Ünlü’nün Cengiz Bozkurt’u ikna ettiği haberi gelmişti.

Böylece eski Leyla ile Mecnun ekibinin neredeyse tamamı toplanmış durumda. Ancak Leyla’nın kim olacağı konusunda hala bir açıklama yok. İzleyici şimdi Leyla’yı kimin canlandıracağını büyük bir merakla bekliyor.