Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in yeni projesi Cahil Periler setinden ilk fotoğraflar geldi!

Burak Deniz’in yeni projesi Cahil Periler setinden ilk fotoğraflar geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Burak Deniz yaklaşık 10 gün önce Maraşlı dizisini setini bitirdi. Sete duygusal mesajıyla veda eden Deniz, hemen ardından soluğu İtalya’da aldı. Yeni projesi İtalyan yapımı Cahil Periler’in seti Burak Deniz’le birlikte başladı.

Bugüne kadar birçok başarılı yapımda yer alan Burak Deniz, başrolünü Alina Boz’la paylaştığı ATV dizisi Maraşlı ile kariyerinde büyük bir çıkış yaptı. Maraşlı dizisi her ne kadar reytinglerde başarılı sonuç alamadığı için final yapsa da Burak Deniz, bu projesiyle büyük bir hayran kitlesi edindi.

Burak Deniz'in yeni projesi Cahil Periler setinden ilk fotoğraflar geldi! 1

Maraşlı’da rol aldığı sırada Burak Deniz’e bir de İtalya’dan teklif geldi. Uzun yıllardır İtalya’da yaşayan dünyaca ünlü Türk Yönetmen Ferzan Özpetek, yeni dizisi Cahil Periler için Burak Deniz’e teklif götürdü.

Teklif aslında ilk olarak Can Yaman’a yapılmıştı. Ancak Yaman reddedince Ferzan Özpetek teklifini bu kez Burak Deniz’e yönlendirdi. Deniz de teklifi kabul edince kariyerinde yeni bir pencere açtı.

Burak Deniz'in yeni projesi Cahil Periler setinden ilk fotoğraflar geldi! 2

Burak Deniz, Maraşlı’nın çekimleri biter bitmez uçağa atladı ve soluğu İtalya’da aldı. 10 günlük karantina süresini dolduran Deniz, sette çekimlere başladı. Setten ilk fotoğraf kareleri de sosyal medyaya düştü. Fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Oyuncu bir ay kadar İtalya’da kalacak ve Cahil Periler isimli dizinin çekimlerine katılacak. Dizinin sadece son dört bölümünde hikayede yer alan oyuncu adına böyle bir projede olmak büyük bir kariyer fırsatı oldu.

Disney Plus için hazırlanan dizinin final sahnelerinin İstanbul’da çekileceği de ortaya çıktı.