Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin altın kalpli Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu bomba gibi bir projeyle dönüyor!

Kadın dizisinin altın kalpli Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu bomba gibi bir projeyle dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Eyüboğlu bugüne kadar birçok projede yer aldı. Evli ve Öfkeli, Yalan Dünya, Aşk ve Ceza gibi başarılı projelerde rol aldı ancak Türk izleyicisi onu en çok Kadın dizisinde canlandırdığı melek kalpli Ceyda karakteriyle sevdi.

Üniversitede Kamu Yönetimi okuyan 1983 doğumlu oyuncu aldığı tiyatro eğitimi üzerine dizi dünyasına adım attı. 2010 yılında rol aldığı Aşk ve Ceza dizisiyle kariyerinin ilk adımını attı. Kariyerinde çıkış yapmasını sağlayan ise Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi oldu.

Gökçe Eyüboğlu, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman gibi isimlerin paylaştığı Kadın dizisinde pavyon şarkıcısı Ceyda’yı canlandırdı. Yaşadığı talihsizlikler sonucu istemediği bir hayata sürüklenen ancak Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar’la tanıştıktan sonra hayata yeniden başlayan Ceyda karakteri herkes tarafından çok sevildi.

Kadın dizisinin altın kalpli Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu bomba gibi bir projeyle dönüyor! 7

Bu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eyüboğlu, Kadın’ın sona ermesinin ardından Zümrüdüanka dizisinde rol aldı. Eyüboğlu bu dizide de Deniz isimli karaktere hayat verdi.

Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Gökçe Eyüboğlu’nun yeni projesi ise İngiliz dizisi The Split’in Türkiye uyarlaması Ayrılık. Fox TV’de yayınlanacak ve MF Yapım tarafından çekilecek olan proje, Türkiye’nin ilk hukuk dizisi olacak.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı’nın da yer aldığı dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanacak.