Ana sayfa Güncel Haberler Akrep dizisinin Aras’ı Yusuf Çim filme hazırlanıyor! Hem de sürpriz bir rol arkadaşıyla!

Akrep dizisinin Aras’ı Yusuf Çim filme hazırlanıyor! Hem de sürpriz bir rol arkadaşıyla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Model olarak dizi dünyasına adım atan, oyunculukta gösterdiği yetenekle dizilerin aranan ismi haline gelen Yusuf Çim, bir sinema filmine hazırlanıyor. Son olarak Akrep dizisinde Aras karakteriyle izlediğimiz Yusuf Çim’in rol arkadaşı da çok sevilen bir isim.

Yusuf Çim ilk olarak 2014 yılında Ezra ile dizi dünyasına adım attı. Ardından Çilek Kokusu, Hanım Köylü, Seven Ne Yapmaz, İyi Günde Kötü Günde gibi dizilerde rol aldı. Çim en son Star TV’de yayınlanan ve entrika dolu konusuyla ilgi çekmesine rağmen düşük reytingler sonucu yayınına son verilen Akrep dizisinde rol almıştı.

29 yaşındaki oyuncunun yeni projesi Sonsuza Dek Nedime isimli film. Yusuf Çim filmde başrolü, Benim Küçük Tatlı Yalanım dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Bekiroğlu ile paylaşacak.

Akrep dizisinin Aras'ı Yusuf Çim filme hazırlanıyor! Hem de sürpriz bir rol arkadaşıyla! 1

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım gibi yapımlarda yer aldı. Bekiroğlu’nu en son Jet Sosyete dizisinde izlemiştik.

Senaryosu Burçin Ergin’e ait filmin çekimlerine çok yakında başlanacak. Filmin konusuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Aslı Bekiroğlu yaklaşık bir ay önce verdiği bir röportajda yeni filmiyle ilgili ilk ipuçlarını vermiş
“Bir filmde oynayacağım. Onun da temmuzda çekimlerine başlayacağız” demişti. Eğlenceli ve güzel bir sinema filmi olacağını belirten oyuncu, rol arkadaşlarını ise açıklamamıştı. Söylenmemesini istedikleri için film hakkında bilgi vermek istemeyen oyuncu, yaz enerjisini yansıtan bir film olacağını belirtmekle yetinmişti.