Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit deneyimi Fahriye Evcen’e Alparslan setinde yardımcı oldu!

Burak Özçivit deneyimi Fahriye Evcen’e Alparslan setinde yardımcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, tarihi projelerle ekranda yer almaya başladı. Kuruluş Osman dizisi 3 sezondur yayınlanıyor. TRT1 ekranında Alparslan dizisi de başladı ve ünlü çift benzer yapımlarla hayranlarının karşısında yer aldı.

Kuruluş Osman dizisinden 1 yıl kadar önce yapımcı ile anlaşma yapan ve rol için de hazırlıklara başlayan Burak Özçivit’in yaşadığı tarihi dizide yer alma süreçleri, Fahriye Evcen’in işini çok kolaylaştırdı.

Ünlü oyuncu, dizinin ilk gösterimi öncesinde ekip arkadaşları ile bir araya geldi. Çok güzel bir iş olduğuna değinen Fahriye Evcen, uzun yıllar beklediğine değen bir yapım olduğunu ifade etti.

Burak Özçivit deneyimi Fahriye Evcen'e Alparslan setinde yardımcı oldu! 14

Çok heyecanlı olduğu gözlenen oyuncu, “Güzel olacağını ümit ediyorum. Çok iyi bir bölüm çıktığına eminim. Çok iyi bir ekiple çalıştık. Yönetmenimizin çok iyi iş çıkardığına eminim. Heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Kocası Burak Özçivit’in tarihi dizi deneyiminin de kendisine çok yaradığını anlatan Fahriye Evcen, bazı zamanlar eşinin tavsiyelerde de bulunduğunu belirtti.

Oyuncu, “Tavsiyeleri zaman zaman oluyordu. Uzun yıllardır yaptığı için o dünyaya aşinaydım. O çalışmalarını, bütün o sürecini gördüğüm için, sete çıktığımda bana tanıdık geldi. Öyle bir desteği oldu” diyerek eşinin 3 yıllık çalışmasının kendisi için de destek niteliğinde olduğuna vurgu yaptı.

Burak Özçivit deneyimi Fahriye Evcen'e Alparslan setinde yardımcı oldu! 15

Alparslan dizisinin beklediği gibi çok başarılı bir proje olduğunu belirten Fahriye Evcen, yönetmenin ve ekibin de iyi bir iş çıkardığını anlattı.