Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç beklenen çıkışı yaptı, Alparslan rolüne çok yakıştı!

Barış Arduç beklenen çıkışı yaptı, Alparslan rolüne çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında bu sezonun en iddialı dizisi olarak gözüken Alparslan Büyük Selçuklu, yayın hayatına başladı. Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye büyük bir ilgi var. Sosyal medyada açılan farklı etiketler ile dizinin başlaması kutlandı.

İlk bölüm ile birlikte Barış Arduç hayranları oyuncuya bir kez daha övgü dolu yorumlarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Netflix’teki Kulüp isimli dizide taksici İsmet karakterini canlandıran Barış Arduç, çok farklı bir imaj ile izleyicilerin karşısındaydı.

Barış Arduç beklenen çıkışı yaptı, Alparslan rolüne çok yakıştı! 8

Oyuncu, TRT1 ekranında ise Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Sultan Alparslan rolü ile çok başarılı bir giriş yaptı… Barış Arduç hayranları oyuncunun rol yeteneğine hayran kaldıklarını ve uzun süredir beklenen çıkışı da gerçekleştirdiğini ifade ediyor.

Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisinde kariyer zıplaması yaşayan oyuncu, sonraki projelerinde bu kadar çok öne çıkamamıştı. Barış Arduç hayranları oyuncunun Alparslan rolünü çok iyi bulduklarını ve akıllara yazılacak bir iş olduğunu belirten birçok yorumda bulundu.