Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in doğum gününü böyle kutladı…

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in doğum gününü böyle kutladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burak Özçivit, atv’de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde rol almakta. Başarılı oyunculuğu ile büyük ve iddialı bir dönem sergileyen Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla beğeni topluyor. Oyuncu, rol aldığı yapımların pek çok farklı ülkeye satılmasıyla, yabancı hayranları tarafından da merakla takip edilmekte.

Özçivit, 2017 yılında, meslektaşı Fahriye Evcen ile evlenmişti. Çift, 2013 yılında ekrana gelmeye başlayan Çalıkuşu isimli dizide birlikte rol almışlardı.

O diziden sonra beraberlikleri başlayan Evcen ve Özçivit, mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Fahriye Evcen, 2017 yılında, düğününden bir ay kadar önce final yapan Ölene Kadar isimli diziden sonra bir başka dizide oynamadı.

Evcen, 2019 yılının Nisan ayında ise oğulları Karan’ı dünyaya getirdi. İki yaşını geçen Karan’ın sevimli hallerini çift, başta pek paylaşmak istemeseler de oğulları büyüdükçe daha çok paylaşır hale geldiler.

Zaman zaman instagram sayfalarından ailecek pozlarını paylaşıyorlar. Yine oğulları ile birlikte çekilen bir pozlarıyla gündeme geldiler.

Bu kez Burak Özçivit, 4 Mayıs 1986 doğumlu olan eşinin doğum günü için yayınladı fotoğraflarını. Kısa ve öz bir notla da eşinin doğum gününü kutladı.

Burak Özçivit, oğulları Karan ile verdikleri mutlu aile pozlarına “Nice mutlu, sağlıklı senelere güzel eşim. Doğum günün kutlu olsun” sözlerini yazdı…

İşte Özçivit’in paylaşımı…

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü böyle kutladı... 7