Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit’in başrolündeki Kuruluş Osman erişilmesi zor bir rekor kırdı

Burak Özçivit’in başrolündeki Kuruluş Osman erişilmesi zor bir rekor kırdı

tarafından ker_def

Beşinci sezonu devam eden Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit bulunuyor. Geniş bir coğrafyaya hükmeden Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemini anlatan dizinin çok güçlü bir hikayesi, hikayenin anlatıldığı etkileyici bir platosu ve başarılı oyuncuları bulunuyor.

Burak Özçivit de beş sezondur dizinin başarısında en önemli paya sahip isim olarak öne çıkıyor. Kuruluş Osman dizisi ilk başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana çekti ve hala güçlü bir şekilde çarşamba akşamları birincilikleri kimseye kaptırmıyor.

Böyle bir ortamda dizinin sosyal platformlarda da çok etkili olduğunu ayrıca youtube ortamında da çok güçlü geri dönüşler aldığını söylemek gerekiyor.

Kuruluş Osman dizisi Youtube’da izlenme rekoru kırdı

atv ekranında beşinci sezonunda da heyecanla izlenen, yayınlandığı her bölümle reytinglerin zirvesinde yer alan Kuruluş Osman, Youtube’da 4.5 milyar izlemeyle kendi alanında bir rekora imza attı.

Youtube’da 8.5 milyon abonesi ile Türk dizileri arasında zirvede yer alan Kuruluş Osman’ın 1. Bölümü 32 milyon izleme ile tüm diziler arasında da en çok izlenen bölüm olma özelliği taşıyor.

Türkiye’nin en büyük dizi kanalı

Türkçe başta olmak üzere Arapça, Urduca, Japonca, İspanyolca kanallarındaki abonelerinin toplamı Youtube’da 17 milyona yaklaşan ve 11 milyar izlenme elde eden Kuruluş Osman tartışmasız Türkiye’nin en büyük dizi kanalı unvanını da elinde tutuyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.