Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 5. sezonda da başarısını sürdüren Kuruluş Osman dizisine 4 ödül birden geldi!

5. sezonda da başarısını sürdüren Kuruluş Osman dizisine 4 ödül birden geldi!

tarafından ker_def

Kuruluş Osman, dizi, film ve sanat dünyasının ödüllendirildiği “İnovasyon ve Başarı Ödül Töreni” ve “Ayaklı Gazete Ödül Töreni”ne damga vurdu.

Çarşamba akşamları atv’de reyting rekorları kıran, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da ilgiyle izlenen ‘Kuruluş Osman’ dizisi ve oyuncuları aynı gecede, 2 farklı törende 4 ödülün sahibi oldu.

Beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kuruluş Osman’, İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “En İyi Dizi” ödülünü kazanırken, ödülü dizinin oyuncuları Begüm Çağla Taşkın ve Çağrı Şensoy teslim aldı. Gecede ayrıca “Yıldızı Parlayan Oyuncu” ödülünün sahibi de dizide Cerkutay Bey’i canlandıran Çağrı Şensoy oldu.

Bozdağ Film imzalı fenomen dizi Kuruluş Osman’da gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından sıkça bahsettiren başarılı oyuncu Özge Törer, Ayaklı Gazete Ödül Töreni’nde “Yılın Yükselen Yıldızı” ödülünü alırken, Kuruluş Osman’da “Konur Bey” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Berk Erçer ise “Yılın Fark Yaratan Performansı” ödülünün sahibi oldu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, her çarşamba atv’de!