Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit kariyerinde hızla ilerlerken, Fahriye Evcen hayranları da yeni projeler bekliyor!

Burak Özçivit kariyerinde hızla ilerlerken, Fahriye Evcen hayranları da yeni projeler bekliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile kocası Burak Özçivit, mutlu yaşamlarına devam ediyor. İki çocukları bulunan oyuncu çift, sosyal medya üzerinden de zaman zaman paylaşımlar yaparak hayranlarına mutlu hayatlarından bazı örnekler sergiliyor.

Burak Özçivit, 5 yıldır Kuruluş Osman isimli atv dizisinin başrolünde yer alıyor. İlk sezonunda eleştirilmiş olsa da Burak Özçivit’in bu proje için ne kadar büyük emek verdiğini bilen hayranları daima desteklemişti. İkinci sezondan itibaren hikayenin de gelişmesi ile Burak Özçivit’in oyunculuk performansı izleyenleri fazlasıyla etkiledi ve bu zamana kadar da birçok sahnede güçlü performanslar gördük.

Burak Özçivit kariyerinde hızla ilerlerken, Fahriye Evcen hayranları da yeni projeler bekliyor! 7

Burak Özçivit oyunculuk kariyerinde güçlü adımlar atarak kendisini de geliştiren bir süreç içinde bulunuyor. Fahriye Evcen ise daha çok çocukların bakımı ile ilgilendiği için zaman zaman projelerde yer alabiliyor.

1986 yılında Almanya’da dünyaya gelen ve 2005 yılında bu yana setlerde görmekte olduğumuz Fahriye Evcen, Çalıkuşu isimli dizi ile geniş kitleler tarafından ilgi görmüştü. Bu projede kocası Burak Özçivit ile tanışan ve başrolde güzel bir uyum yakalayan Fahriye Evcen, en son 2021/2022 sezonunda Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizide Akça Hatun karakteri ile yer aldı.

Oyuncunun yeniden setlere dönmesini merakla bekleyen hayranları, merakla gelişmeleri bekliyor.

Konuyla ilgili sorular üzerine Fahriye Evcen şu açıklamayı yaptı: “Yeni projeler var ama televizyon dizisi değil. Heyecan yaratmayayım şimdi, konuştuğumuz şeyler var. Sakin şu sıralar. Reklam filmi için görüşmem vardı.”

Fahriye Evcen’in yeniden ekranlara ne zaman döneceği belli değil ama oyuncunun iyi bir proje olmadan setlere geri dönmesi pek de mümkün görünmüyor.

Burak Özçivit’in dizisindeki yoğun rolü nedeniyle kısa tatil yapabildiklerini anlatan Fahriye Evcen, şu sıralarda çocukları ile ilgilenmeyi önceliği arasına almış durumda.