Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’ye dizi haksızlığı unutulmadı!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’ye dizi haksızlığı unutulmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2021 yılında yer aldığı projelerde birbirinden farklı karakterlere başarıyla hayat veren Salih Bademci, yılın en başarılı ismi olarak gönüllerde yerini aldı. İlk ve Son dizisiyle BluTV’de izlediğimiz oyuncu, ayrıca Kulüp ile de Netflix’te harika bir iş çıkardı.

Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisinde de Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu resitali yaşandı. Dizi hayranları erken final yapan yapımın ardından hala üzüntülü… Yalancı dizisi bilindiği üzere İngiliz dizisi Liar uyarlamasıydı…

Psikolojik derinliği olan dizinin düşük reytingler alması ve yeterince izleyicilerden ilgi bulamaması düşündürücüydü… Salih Bademci gibi 2021 yılına 3 farklı karakterle damgasını vuran bir oyuncu adına da üzüntü verici bir süreç yaşandı.

Yalancı dizisini izleyicilerin yeterince anlamadığını düşünen Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, şu yorumu yaptı: “Onuncu bölümde final yaptı. Salih Bademci bu yılın en iyi performanslarından birini sergiledi. Burçin Terzioğlu da ayak uydurdu.”

Yalancı dizisi Show TV ekranında yayınlandı ve kanalın da desteği bir hayli yüksekti. Ancak reytingler düzelme belirtisi göstermediği için final kaçınılmazdı… Yalancı dizisinin bitmesine hala üzelen geniş bir izleyici topluluğu var.