Ana sayfa Dizi Haberleri İşte 2021 yılının en özgün ve en talihsiz Star TV dizisi!

İşte 2021 yılının en özgün ve en talihsiz Star TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Kağıt Ev dizisinin talihsizliği yılın unutulmazları arasına katıldı! Kağıt Ev isimli televizyon dizisi Star TV ekranında geçen sezonun sonlarında izleyicilerle buluştu. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay gibi üç önemli ismin başrolünde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi vardı.

Star TV’nin büyük beklentilerle yayına aldığı dizi ne yazık ki, reytinglere yenildi… Dizi hayranları nedense bu yapıma yeterince ilgi göstermedi. Helin Kandemir’in başarılı Cemre karakteri ile göz doldurduğu dizide, ceza hukuku profesörü bir babanın katil olan kızını korumak için yaptıkları dikkatleri çekti.

İşte 2021 yılının en özgün ve en talihsiz Star TV dizisi! 7

Kağıt Ev hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de çekim kalitesi ile çok etkileyici bir yapımdı. Ancak Star TV’de yayınlandığı dönemde yeterince ilgi bulamadı ve sekizinci bölümde final yaptı.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, 2021 yılında izleyicilerin anlamadığı iki diziden birisinin Kağıt Ev, diğerinin ise Yalancı dizileri olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı.

Sina Koloğlu, Kağıt Ev dizisinin sezonun en özgün yapımlarından birisi olduğuna dikkat çekti ve “Bizim açık kanal izleyici profiline uymadı. Bir de ‘iki saatlik dizi’ formatında değildi. Sekizinci bölümde final yaptı” diye yazdı.